0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice nunta pret

Fotografiile magnetice instant sunt perfecte pentru orice fel de evenimeFotografii magnetice nunta pretnt unde sunt oferite invitatilor.

Fie ca este vorba de o nunta sau de o petrecere privata, fotografiile magnetice sunt moderne si spectaculoase.

O moda devenita virala in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest a fost adusa in Romania de catre compania noastra.

Echipele noastre participa la evenimente in toata tara. Fotografiile magnetice instant pot fi oferite ca marturii de nunta sau de botez.

Fotografiile magnetice de nunta vor aduce un plus de spectaculozitate si inedit evenimentului pe care il organizati. Veti descoperi cu placere entuziasmul invitatilor dumneavoastra in momentul in care isi primesc fotografiile magnetice.

Aducem in locatia in care are loc evenimentul un panou magnetic pe care expunem fotografiile magnetice, astfel incat fiecare participant la petrecere sa isi poata lua marturia lui. Echipele noastre functioneaza ca un mecanism perfect sincronizat.

Fiecare include un fotograf si un grafician. Din momentul in care fotograful imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice produse. Prelucram individual fiecare fotografie, astfel incat dumneavoastra sa primiti un produs de o calitate EXCEPTIONALA.

Personalizarea fotografiilor magnetice de nunta este GRATUITA  indiferent de valoarea comenzii si este realizata de catre Departamentul Grafica al companiei noastre.

Colegii nostri lucreaza in detaliu fiecare culoare si element grafic, astfel incat fotografiile magnetice marturii de nunta pe care le primesc invitatii dumneavoastra sa fie exact asa cum va doriti si va imaginati.

Spre deosebire de marturiile clasice, uitate de cele mai multe ori acasa intr-un sertar, fotografiile magnetice de nunta le vor aminti invitatilor dumneavoastra de evenimentul la care au participat. Vor sta la vedere pe frigider si vor fi vazute zilnic.

Investim in cele mai moderne linii de productie si cele mai scumpe materii prime astfel incat  GARANTAM o durata de viata extrem de mare a fotografiilor magnetice instant pe care le realizam.

Fiecare dintre membrii echipelor noastre a acumulat o experienta de minim cateva sute de evenimente produse astfel incat puteti sa aveti certitudinea ca la nunta dumneavoastra vor veni adevarati profesionisti.

Fotografiile magnetice de nunta au dimensiunea de 10/7 cm.

Fotografiile magnetice instant pot fi personalizate cu elemente grafice, cu numele mirilor, data evenimentului, etc. Departamentul Grafica al companiei noastre va pune la dispozitie peste o mie de variante de personalizare de la care este demarata prelucrarea grafica pentru fotografiile dumneavoastra magnetice.

Fotografiile magnetice de nunta sunt personalizate cu o varianta unica pentru fiecare client si eveniment.

Fotografiile magnetice aduc un plus de modernism si spectacol la fiecare eveniment unde sunt oferite cadou invitatilor sau participantilor.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 17.01.2016
Lasa un raspuns

css.php