0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice nunta petrecere

Fotografiile magnetice au devenit nelipsite de la evenimente in StatFotografii magnetice  nunta petrecereele Unite ale Americii si Europa de Vest, unde au fost inventate.

Fotografiile magnetice instant au fost aduse in Romania de catre compania noastra. Echipele noastre realizeaza fotografii magnetice la evenimente in toata tara.

Fotografiile magnetice de nunta sunt marturiile perfecte. Vor fi pastrate ani de zile pe frigider de catre invitatii dumneavoastra. In fiecare zi in care le vor vedea, isi vor aminti de nunta la care au participat.

Fotografiile magnetice de nunta sunt cea mai buna alegere in momentul in care va ganditi ce marturii sa achizitionati pentru evenimentul pe care il pregatiti. Spre deosebire de marturiile clasice, uitate intr-o cutie sau sertar, fotografiile magnetice instant vor ramane ani de zile la vedere.

Investim continuu in cele mai scumpe materii prime si cele mai noi tehnologii astfel incat sa oferim clientilor nostri fotografii magnetice de o calitate ireprosabila.

Garantam o durata de viata extraordinar de mare pentru fotografiile magnetice de nunta pe care le producem.

Specializam permanent membrii echipelor noastre astfel incat sa aveti certitudinea ca la evenimentul dumneavoastra vin adevarati profesionisti, imbracati adecvat.

Din momentul in care fotograful echipei noastre imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice produse. Aducem in fiecare locatie un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra sa isi poata lua fotografiile magnetice cu ei.

Personalizarea fotografiilor magnetice de eveniment este gratuita, indiferent de valoarea pachetului comandat.

Dimensiunea fotografiilor magnetice este de 10/7 cm.

Personalizarea fotografiilor magnetice instant este realizata de catre Departamentul de Grafica al companiei noastre.  Colegii graficieni realizeaza o personalizare unica pentru fiecare client si eveniment, pornind de la o arhiva de peste 1000 de modele de personalizare.

Cea mai buna dovada a calitatii fotografiilor magnetice pe care le producem este faptul ca peste 50% dintre evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor primite de la fosti sau actuali clienti.

Fotografiile magnetice instant sunt perfecte pentru a fi oferite ca marturii de botez. In acest caz sunt personalizate cu personaje din povesti sau desene animate, in functie de tematica pe care o alegeti pentru petrecere.

Fotografiile magnetice de nunta aduc o nota de exclusivism si modern la fiecare eveniment la care sunt comandate.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 29.08.2016
Lasa un raspuns

css.php