0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice nunta personalizate

Fotografiile magnetice de nunta sunt cea mai buna alegere in momentuFotografii magnetice nunta personalizatel in care va ganditi ce marturii veti oferi invitatilor la nunta pe care o pregatiti.

Inventate in Statele Unite ale Americii si aduse in Romania de catre compania noastra, au devenit nelipsite de la evenimentele cu pretentii. Fotografiile magnetice de nunta sunt produse de catre echipele noastre la evenimente in toata tara.

Timpul de realizare al fotografiilor magnetice este extrem de mic. Din momentul in care fotograful nostru a imortalizat primele cadre, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice produse. Aducem in fiecare locatie in care are loc evenimentul un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra isi vor lua fotografiile magnetice instant cu ei.

Fotografiile magnetice sunt personalizate de catre Departamentul de Grafica al companiei noastre. Realizam personalizari unice si gratuite pentru fiecare client si eveniment, indiferent de valoarea comenzii.

Pretul fotografiilor magnetice variaza in functie de cantitatea comandata. In momentul in care creste numarul fotografiilor magnetice de nunta comandate, scade pretul pe bucata.

Investim tot timpul in cele mai scumpe materii prime si cele mai noi si moderne linii de productie astfel incat sa oferim clientilor nostri fotografii magnetice perfecte.

Fiecare dintre membrii echipelor noastre are experienta a cateva sute de evenimente produse. Acestia vor veni imbracati in ton cu evenimentul la care participa.

Echipele noastre realizeaza fotografii magnetice la evenimente in toata tara.

Spre deosebire de marturiile clasice (bomboane, flori, diverse obiecte, etc.), pe care le uitam de cele mai multe ori pe masa la restaurant sau acasa intr-un sertar, fotografiile magnetice vor ramane ani de zile la vedere pe frigider.

Invitatii dumneavoastra isi vor aduce aminte cu placere de nunta la care au participat in fiecare zi, de fiecare data cand vor vedea fotografiile magnetice pe frigider.

Fotografiile magnetice de nunta aduc o nota de modern si spectacol la orice eveniment unde sunt comandate.

Datorita investitiilor permanente in materii prime si linii de productie, garantam o durata de viata extrem de mare a fotografiilor magnetice pe care pe realizam.

Cea mai buna dovada a calitatii excelente a fotografiilor magnetice de nunta pe care le producem este faptul ca peste 50% dintre evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti.

Fotografiile magnetice pot fi oferite si ca marturii la botez sau cadou pentru invitatii participanti la petreceri private sau aniversari.

Cei peste 6 ani de activitate neintrerupta si miile de clienti satisfacuti sunt cea mai buna dovada a calitatii fotografiilor magnetice pe care le producem.

Fotografiile magnetice de nunta au culori vii si atent prelucrate.

Fotografiile magnetice sunt cea mai buna investitie in momentul in care va hotarati ce marturii sa daruiti invitatilor la nunta dumneavoastra.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 26.07.2016
Lasa un raspuns

css.php