0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice nunta pe loc

Fotografiile magnetice sunt cele mai moderne marturii dFotografii magnetice nunta pe loce nunta pe care puteti sa le oferiti invitatilor la nunta dumneavoastra.

Spre deosebire de marturiile clasice (flori, bomboane, figurine, etc.), uitate de cele mai multe ori pe masa la restaurant sau acasa intr-un sertar, fotografiile magnetice de nunta vor fi pastrate ani de zile la vedere, pe frigider. De fiecare data cand le vor vedea, invitatii dumneavoastra isi vor aduce aminte cu placere de evenimentul la care au participat.

Fotografiile magnetice de nunta sunt o moda inventata in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest si aduse in Romania de catre compania noastra.

Echipele noastre realizeaza fotografii magnetice de nunta la evenimente in toata tara.

Investim continuu in cele mai noi linii de productie si cele mai scumpe materii prime astfel incat sa fim siguri ca oferim clientilor fotografii magnetice de o calitate EXCEPTIONALA si care au o durata de viata extrem de mare.

Fiecare dintre membrii echipelor noastre are o experienta dobandita in cateva sute de evenimente realizate astfel incat puteti sa aveti certitudinea ca la nunta dumneavoastra vin adevarati profesionisti.

Fotografiile magnetice de nunta aduc o nota de spectacol si inedit la fiecare nunta unde sunt comandate.

Pretul fotografiilor magnetice de nunta variaza in functie de cantitatea comandata. In momentul in care aceasta creste, scade pretul pe bucata.

Personalizarea fotografiilor magnetice de nunta este GRATUITA indiferent de valoarea comenzii. Departamentul de Grafica al companiei noastre lucreaza in detaliu grafica pentru eveniment. Personalizarea fotografiilor magnetice este UNICA pentru fiecare client.

Echipele noastre realizeaza fotografii magnetice de nunta cu precizia unei masinarii germane. Din momentul in care fotograful echipei a imortalizat primele cadre, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice produse.

Aducem in locatia in care are loc evenimentul un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra isi vor lua fotografiile magnetice de nunta cu ei.

Veti descoperi cu placere entuziasmul participantilor la eveniment in momentul in care primesc fotografiile magnetice de nunta.

Fotografiile magnetice de nunta sunt personalizate cu grafica si text astfel incat sa se incadreze in tematica evenimentului.

Fiecare dintre colegii nostri lucreaza cu profesionalism astfel incat fotografiile magnetice pe care le-ati comandat sa fie exact asa cum va doriti si va imaginati.

Fotografiile magnetice de nunta va dau siguranta ca ati investit in marturiile perfecte: vor ramane ani de zile pe frigiderul invitatilor dumneavoastra si le vor aminti de evenimentul la care au participat.

Fotografiile magnetice au dimensiunea de 10/7 cm.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 13.04.2016
Lasa un raspuns

css.php