0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice nunta oferta

Fotografiile magnetice sunt o surpriza extraordinara pe care puteFotografii magnetice nunta ofertati sa o oferiti invitatilor dumneavoastra.

Fotografiile magnetice de nunta si fotografiile magnetice de botez sunt cele mai moderne marturii de nunta si de botez pe care puteti sa le daruiti invitatilor la un eveniment special din viata voastra.

Echipele noastre au experienta a mii de evenimente astfel incat veti avea siguranta ca fotografiile magnetice marturii pe care le realizam vor fi perfecte. Folosim cele mai scumpe materii prime si cele mai noi tehnologii pentru a ne asigura ca fotografiile magnetice pe care le vor primi invitatii dumnevoastra sunt desavarsite.

Fotografiile magnetice sunt o surpriza pe care puteti sa o oferiti participantilor sau invitatilor la evenimente corporate. Portofoliul nostru de clienti corporate va garanteaza ca pretul deosebit de competitiv si calitatea exceptionala a fotografiilor magnetice de eveniment produse de noi sunt doua caracteristice esentiale.

La www.fotografii-magnetice.ro lucram zi de zi pentru a fi siguri ca toti clientii nostri vor fi satisfacuti complet de produsul nostru. Am selectat de-a lungul timpului cei mai buni profesionisti in echipele noastre.

Absolventi ai facultatilor de film sau ai cursurilor de fotografie si grafica, la www.fotografii-magnetice.ro demonstram in fiecare zi ca ne facem treaba ca adevarati profesionisti.

Fotografiile magnetice de nunta sau fotografiile magnetice de botez vor fi pastrate ani de zile de invitatii la evenimentul dumneavoastra. Fotografiile magnetice marturii vor aduce o nota de modernism si senzational in timpul nuntii sau botezului.

Colegii nostri lucreaza cu precizia unui ceas elvetian. Din momentul in care fotograful realizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem pe panoul magnetic pe care il instalam in locatie fotografiile magnetice realizate.

Va veti bucura ori de cate ori veti observa expresia de bucurie si de satisfactie de pe chipul invitatilor dumneavoastra in momentul in care iau de pe panou fotografiile magnetice de nunta sau botez oferite ca marturii.

Pe tot parcursul evenimentului suntem foarte atenti la dorintele clientului nostru, astfel incat fotografiile magnetice marturii vor fi exact asa cum va doriti si va imaginati.

Fotografiile magnetice de nunta si fotografiile magnetice de botez sunt personalizate in functie de dorinta dumneavoastra si de tema evenimentului. Colegii nostri de la Departamentul Grafica al www.fotografii-magnetice.ro va propun variante de personalizare din cateva sute de modele aflate in portofoliul nostru, modele de la care pornim sa realizam personalizarea fotografiilor magnetice de la nunta sau botezul dumneavoastra.

Personalizarea fotografiilor magnetice de nunta sau a fotografiilor magnetice de botez este unica pentru fiecare client si este realizata GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

Va garantam ca evenimentul pe care il organizati va ramane foarte multi ani in amintirea invitatilor dumneavoastra si prin fotografiile magnetice pe care le vor primi cadou pe loc, in timpul acestuia.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 16.02.2015
Lasa un raspuns

css.php