0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice nunta marturii

Fotografiile magnetice sunt marturii de nunta spectaculoase si moderFotografii magnetice nunta marturiine.

O moda inventata in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest a fost adusa in Romania de catre compania noastra.

Fotografiile magnetice de nunta sunt cea mai buna investitie pe care puteti sa o faceti in momentul in care alegeti ce marturii doriti sa oferiti invitatilor la nunta dumneavoastra. Spre deosebire de marturiile clasice (flori, bomboane, etc.), uitate de cele mai multe ori pe masa la restaurant sau acasa intr-un sertar, fotografiile magnetice vor fi pastrate ani de zile la vedere pe frigider.

Investim in cele mai scumpe materii prime si cele mai noi tehnologii, astfel incat fotografiile magnetice de nunta pe care le producem au o durata de viata extrem de mare.

Specializam continuu membrii echipelor noastre pentru a  avea certitudinea ca la evenimentul dumneavoastra vin echipe de adevarati profesionisti.

Fotografiile magnetice de nunta sunt spectaculoase si speciale. Veti descoperi cu placere entuziasmul invitatilor dumneavoastra in momentul in care isi iau fotografiile magnetice de pe panoul pe care il instalam in locatie.

Echipele noastre functioneaza cu precizia unui mecanism elvetian. Din momentul in care fotograful nostru imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice de nunta produse.

Echipele noastre realizeaza fotografii magnetice de nunta in toata tara.

Fotografiile magnetice sunt personalizate de catre Departamentul Grafica al companiei noastre. Lucram fiecare element grafic in detaliu astfel incat sa fim siguri ca fotografiile magnetice pe care le oferiti ca marturii de nunta vor fi exact asa cum va imaginati si va doriti.

Personalizarea fotografiilor magnetice de nunta este GRATUITA, indiferent de valoarea comenzii.

Pretul fotografiilor magnetice variaza in functie de numarul comandat. In momentul in care creste cantitatea de fotografii magnetice de nunta, scade pretul pe bucata.

Fotografiile magnetice vor aduce o nota de modern si unicitate nuntii dumneavoastra.

Fotografiile magnetice instant pe care le producem sunt de o calitate IREPROSABILA. Cea mai buna dovada a calitatii fotografiilor magnetice pe care le producem este faptul ca peste 50% dintre evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor primite de la fosti sau actuali clienti.

Fotografiile magnetice de nunta vor ramane ani de zile la vedere pe frigider in casele invitatilor dumneavoastra si le vor aminti, de fiecare data cand le vor vedea, de evenimentul la care au participat.

Intr-un top al celor mai moderne si spectaculoase marturii de nunta sau de botez, fotografiile magnetice se vor clasa, cu siguranta, pe locul intai.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 13.01.2016
Lasa un raspuns

css.php