0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice nunta – marturie

Fotografiile magnetice au devenit, in ultimii ani, cea mai Fotografii magnetice nunta marturiemoderna si atractiva marturie pe care puteti sa o oferiti invitatilor la evenimentul dumneavoastra.

La www.fotografii-magnetice.ro suntem primii care au produs fotografii magnetice in Romania, o moda devenita un trend in vestul Europei.

Suntem cea mai importanta firma din tara care realizeaza fotografii magnetice pentru nunta si orice gen de evenimente.

Echipele noastre au experienta a mii de evenimente realizate in ultimii ani. La www.fotografii-magnetice.ro investim mereu in cele mai noi tehnologii, asigurand clientii de calitatea ireprosabila a fotografiilor magnetice realizate de noi.

Fotografiile magnetice marturii de nunta va dau siguranta ca participantii la evenimentul dumneavoastra le vor pastra cu placere ani de zile pe frigider. Fotografiile magnetice marturii le vor aminti invitatilor multi ani de nunta la care au participat.

Fotografiile magnetice ca marturii de nunta va asigura ca investiti banii in marturii care vor fi pastrate cu placere, fara a fi uitate pe masa sau aruncate, ca in cazul marturiilor clasice: bomboane, flori, etc.

Pretul fotografiilor magnetice variaza in functie de cantitatea comandata si este, intotdeauna, mai mic decat al marturiilor clasice.

Echipele www.fotografii-magnetice.ro  functioneaza cu precizia unui ceas elvetian. Experienta a mii de evenimente din spatele fiecaruia dintre colegii nostri, va asigura ca marturiile magnetice pe care le realizam sunt de o calitate exemplara. Durata de viata a fotografiilor magnetice marturii de nunta este extrem de mare.

Personalizarea fotografiilor magnetice marturii de nunta  este oferita GRATUIT, indiferent de valoarea comenzii.  La www.fotografii-magnetice.ro avem un Departament de Grafica specializat, unde colegii nostri realizeaza personalizarea in functie de dorintele clientilor.

Fotografiile magnetice marturii de nunta sunt produse foarte repede, astfel incat invitatii dumneavoastra sa isi poata primi marturiile de nunta in maxim 15 minute din momentul in care fotograful face primele poze.

Veti observa, pe parcursul evenimentului, ca fotografiile magnetice oferite ca marturie de nunta sunt primite cu entuziasm si bucurie de catre invitati.

Fotografiile magnetice oferite ca marturie de nunta sau de botez sunt unice pentru fiecare eveniment in parte. Personalizarea, textul, grafica, fiecare dintre aceste elemente sunt realizate special pentru evenimentul dumneavoastra si in asa fel incat marturiile de nunta pe care le oferiti invitatilor sa fie exact asa cum va doriti.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 13.01.2015
Lasa un raspuns

css.php