0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice nunta instant

EFotografii magnetice nunta instantchipele www.fotografii-magnetice.ro se deplaseaza la orice fel de eveniment in toata tara.

O moda devenita virala la petrecerile din Statele Unite ale Americii si Europa de Vest a fost adusa prima data in Romania de catre compania noastra. Cu www.fotografii-magnetice.ro, pozele pe magneti au devenit nelipsite la nunti si botezuri, petreceri si evenimente corporate.

Echipele noastre functioneaza cu precizia unui ceasornic. Venim la evenimentul dumneavoastra si, din momentul in care fotograful imortalizeaza primele cadre, in MAXIM 15 MINUTE expunem fotografiile magnetice realizate.

Aducem in locatie un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra sa isi poata lua fotografiile magnetice instant.

Fotografiile magnetice de nunta si fotografiile magnetice de botez sunt perfecte pentru a fi oferite ca marturii invitatilor la evenimentul dumneavoastra. Sunt marturii ce vor fi pastrate ani de zile la vedere pe frigider de catre fiecare dintre participantii la nunta. De fiecare data cand le vor vedea isi vor aduce aminte cu bucurie de nunta sau botezul la care au participat.

Personalizarea fotografiilor magnetice instant este GRATUITA indiferent de valoarea comenzii.

Departamentul de Grafica al www.fotografii-magnetice.ro realizeaza personalizari unice de baza pentru fiecare client si eveniment. Va propunem sute de modele de la care incepem personalizarea pentru dumneavoastra. Se lucreaza in detaliu, astfel incat satisfactia clientilor nostri sa fie completa.

Folosim cele mai scumpe materii prime si cea mai moderna tehnologie astfel incat fotografiile magnetice instant pe care le producem au o durata de viata extrem de mare.

La www.fotografii-magnetice.ro specializam si perfectionam continuu membrii echipelor noastre pentru ca la nunta dumneavoastra sa vina profesionisti desavarsiti. Fiecare dintre colegii nostri are experienta a minim  cateva sute de evenimente produse.

Fotografiile magnetice instant de nunta si fotografiile magnetice instant de botez vor aduce o nota de spectacol si modernitate petrecerii  pe care o organizati.

Fotografiile magnetice sunt perfecte pentru evenimente si petreceri corporate. Fiind personalizate cu tema evenimentului, logo-ul clientului sau al produsului promovat, sunt un excelent material promotional. Aflate la vedere, pe frigider, isi vor transmite ani de zile mesajul publicitar. Si totul cu o investitie minima din partea clientilor.

Peste 50% dintre evenimentele contractate in decursul unui an sunt recomandari venite din partea fostilor sau actualilor clienti ai nostri. Aceasta este cea mai buna dovada a calitatii serviciilor noastre, a profesionalismului echipelor www.fotografii-magnetice.ro  si a importantei pe care o acordam satisfactiei clientilor.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 19.05.2015
Lasa un raspuns

css.php