0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice nunta eveniment

Fotografiile magnetice sunt realizate de echipele noastre la nunti in toaFotografii magnetice nunta evenimentta tara.

Fotografiile magnetice de nunta sunt spectaculoase si moderne si pot fi marturii de nunta cu adevarat speciale.

O moda devenita nelipsita la evenimente in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest a fost adusa in Romania de catre compania noastra.

Echipele noastre functioneaza cu precizia unui ceas elvetian. Fiecare dintre ele este compusa dintr-un fotograf si un grafician. Din momentul in care fotograful imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice instant produse.

Personalizarea fotografiilor magnetice de nunta este GRATUITA indiferent de valoarea comenzii. Este realizata de catre Departamentul  Grafica al companiei noastre.

Aducem in fiecare locatie in care au loc evenimentele panouri magnetice de pe care invitatii dumneavoastra isi vor lua fotografiile magnetice cu ei. Veti descoperi cu placere entuziasmul participantilor la eveniment in momentul in care gasesc pe panou fotografiile magnetice de nunta cu ei.

Specializam permanent membrii echipelor noastre astfel incat sa aveti certitudinea ca la evenimentul dumneavoastra vin echipe de adevarati profesionisti.

Fotografiile magnetice de nunta sunt realizate cu cele mai scumpe materii prime si cele mai noi linii de productie astfel incat sa asiguram permanent o calitate IREPROSABILA a acestora.

Cea mai buna dovada a profesionalismului echipelor noastre si calitatii fotografiilor magnetice instant pe care le producem este faptul ca peste 50% dintre evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti.

Durata de viata a fotografiilor magnetice este extrem de mare.

Fotografiile magnetice de nunta vor fi pastrate ani de zile la vedere pe frigiderul fiecarui invitat la nunta dumneavoastra. De fiecare data cand vor fi vazute, isi vor aduce aminte cu placere de nunta la care au participat.

Fiecare dintre colegii nostri este imbracat adecvat evenimentului la care participa. Au experienta a cateva sute de evenimente produse de fiecare dintre ei.

Fotografiile magnetice sunt perfecte pentru a fi oferite ca marturii la botez sau cadou invitatilor si participantilor la evenimente si petreceri corporate.

Fotografiile magnetice de nunta aduc o nota de modern si spectacol evenimentului la care sunt comandate si va dau siguranta ca oferiti invitatilor dumneavoastra un cadou pe care il vor pastra mereu la vedere.

Fotografiile magnetice instant sunt cea mai buna alegere in momentul in care va ganditi ce marturii sa oferiti invitatilor la nunta pe care o pregatiti.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 08.07.2016
Lasa un raspuns

css.php