0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice nunta botez

Fotografiile magnetice sunt unul dintre cele mai spectaculoaseFotografii magnetice nunta botez momente de la o nunta sau botez. Puteti sa oferiti invitatilor la evenimentul dumneavoastra cele mai moderne si in trend marturii de nunta sau marturii de botez.

La www.fotografii-magnetice.ro demonstram la fiecare eveniment de ce suntem lideri in Romania in realizarea fotografiilor magnetice. Folosim cele mai scumpe si moderne materii prime, cea mai noua aparatura, iar fiecare dintre membrii echipelor noastre a acumulat experienta in sute de evenimente.

Fotografiile magnetice de nunta sau fotografiile magnetice de botez garanteaza ca veti oferi invitatilor marturii care vor fi pastrate ani de zile si le vor aminti de fiecare data cand le vor vedea de evenimentul la care au participat.

Fotografiile magnetice marturii va dau siguranta ca veti investi o suma modica in marturii care vor fi pastrate cu siguranta si nu aruncate sau uitate in vreun sertar de birou, asa cum se intampla in cazul marturiilor clasice (bomboane, flori, diverse obiecte, etc.)

Echipele www.fotografii-magnetice.ro functioneaza cu precizia unui ceas elvetian. Din momentul in care fotograful realizeaza primele cadre, in maxim 15 minute vor fi gata fotografiile magnetice si vor fi expuse pe panoul magnetic de unde invitatii dumneavoastra isi vor lua marturiile.

Expunem fotografiile magnetice de nunta sau fotografiile magnetice de botez pe panoul magnetic pe care il amplasam in locatia unde are loc evenimentul dumneavoastra.

Departamentul de Grafica din cadrul www.fotografii-magnetice.ro personalizeaza cu teme unice fotografiile magnetice de la nunta sau evenimentul dumneavoastra. Va propunem sute de modele din care veti alege varianta care va fi personalizata astfel incat fotografiile magnetice de nunta sa fie exact asa cum va imaginati si va doriti.

Indiferent de valoarea comenzii, personalizarea fotografiilor magnetice marturii de nunta realizata de Departamentul Grafica al www.fotografii-magnetice.ro este GRATUITA.

Fotografiile magnetice marturii de nunta sau marturii de botez vor fi realizate de echipele noastre pe toata durata evenimentului.

La www.fotografii-magnetice.ro punem accentul pe calitate si pe satisfactia clientilor nostri. Din cateva mii de evenimente pe care le realizam in fiecare an, peste 50% sunt contractate prin recomandari venite de la clientii anteriori.

Acest fapt este cea mai buna dovada ca veti avea cele mai bune si spectaculoase fotografii magnetice ca marturii de nunta sau de botez. La www.fotografii-magnetice.ro garantam ca vom avea o oferta de pret in functie de cerintele si bugetul fiecarui client.

Fotografiile magnetice pentru evenimente sunt cea mai noua moda in Europa si, prin intermediul echipelor noastre, le puteti oferi invitatilor dumneavoastra si in Romania.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 10.02.2015
Lasa un raspuns

css.php