0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice nunta botez eveniment

Fotografiile magnetice de nunta sunt accesoriile ce nu trebuFotografii magnetice nunta evenimentie sa lipseasca de la nunta pe care o pregatiti.

Fotografiile magnetice sunt marturiile de nunta ce vor face evenimentul vostru de neuitat.

O moda inventata in Europa de Vest si Statele Unite ale Americii a fost adusa in Romania de catre firma noastra.

Echipele se deplaseaza la evenimente in toata tara.

Colegii nostri lucreaza cu profesionalism si rapiditate. Din momentul in care fotograful echipei imortalizeaza primele cadre, in maxim 10 minute expunem fotografiile magnetice de nunta produse.

Fotografiile magnetice pot fi personalizate cu grafica si text ce le fac sa fie cu adevarat speciale. Personalizarea fotografiilor magnetice este realizata de catre Departamentul Grafica al companiei noastre si este GRATUITA indiferent de valoarea comenzii.

In fiecare locatie in care au loc evenimentele aducem panouri magnetice de pe care invitatii dumneavoastra isi vor lua fotografiile magnetice. Veti descoperi cu satisfactie bucuria acestora in momentul in care descopera pe panou fotografiile magnetice de nunta cu ei.

Compania noastra investeste continuu in cele mai scumpe materii prime si cele mai noi linii de productie astfel incat sa oferim clientilor nostri fotografii magnetice de o calitate IREPROSABILA. Durata de viata a fotografiilor magnetice este extrem de mare.

Specializam permanent membrii echipelor astfel incat la evenimentele clientilor nostri sa vina echipe de adevarati profesionisti.

Fiecare dintre colegii nostri are experienta a cateva sute de evenimente produse.

Cea mai buna dovada a calitatii fotografiilor magnetice pe care le producem este faptul ca peste 50% dintre evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti.

Fotografiile magnetice sunt perfecte si pentru petreceri private, aniversari, botezuri, etc. In fiecare situatie sunt personalizate cu o grafica unica in acord cu tematica evenimentului.

Fotografiile magnetice raman ani de zile la vedere pe frigiderul invitatilor dumneavoastra si vor constitui un factor ce le va aduce aminte zilnic de evenimentul la care au participat.

Fotografiile magnetice de nunta sunt unice si moderne si aduc o nota de exclusivism la fiecare eveniment unde sunt comandate.

Culorile fotografiilor magnetice sunt vii si excelent prelucrate, fiind de o calitate ireprosabila.

Cei peste 6 ani de experienta in producerea fotografiilor magnetice instant ne-au dat ocazia de a face fericiti mii de clienti.

Fotografiile magnetice de nunta sunt investitia ideala in momentul in care va ganditi ce fel de marturii sa oferiti la evenimentul vostru.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 15.07.2016
Lasa un raspuns

css.php