0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice nunta

Fotografiile magnetice de nunta sunt cele mai spectaculoase si moderFotografii magnetice nuntane marturii de nunta pe care puteti sa le oferiti invitatilor la evenimentul dumneavoastra.

O moda devenita nelipsita la petreceri si evenimente in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest a fost adusa in Romania de catre compania noastra, www.fotografii-magnetice.ro.

Echipele noastre se deplaseaza la evenimente in toata tara. Participam la nunti si botezuri, majorate, petreceri de copii sau aniversari.

Fotografiile magnetice pot fi oferite cadou invitatilor la petreceri si evenimente corporate.

Fotografiile magnetice de nunta sunt personalizate in functie de dorinta clientului. Departamentul de Grafica al www.fotografii-magnetice.ro dispune de o arhiva de cateva mii variante de personalizare. Le folosim ca punct de pornire in realizarea personalizarii pentru fotografiile magnetice de nunta pe care le comandati.

Fiecare personalizare este unica. Aceasta este realizata GRATUIT, indiferent de valoarea comenzii.

La www.fotografii-magnetice.ro  investim continuu in specializarea echipelor noastre. Astfel veti avea siguranta ca la nunta dumneavoastra vor veni adevarati profesionisti.

Echipele noastre realizeaza fotografiile magnetice de nunta cu precizia unei masinarii germane. Din momentul in care fotograful imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice produse.

Aducem in locatia in care are loc evenimentul un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra sa isi poata ridica fotografiile magnetice de nunta.

Veti descoperi cu bucurie entuziasmul lor in momentul in care descopera pe panou fotografiile magnetice in care apar.

La www.fotografii-magnetice.ro investim in cele mai scumpe materii prime si cele mai noi tehnologii de producere a fotografiilor magnetice de nunta.

Fotografiile magnetice de nunta realizate de noi au o durata de viata extrem de mare. Vor fi pastrate la vedere pe frigider ani de zile de invitatii dumneavoastra.

Fotografiile magnetice de nunta sunt moderne si va dau siguranta ca marturiile pe care le oferiti invitatilor vor fi un motiv ca acestia sa isi aduca aminte cu placere ani de zile de nunta la care au participat.

Fotografiile magnetice sunt un element care va aduce o nota de modernism si exclusivitate nuntii pe care o pregatiti. Pretul fotografiilor magnetice de nunta variaza in functie de cantitatea comandata. Veti gasi la www.fotografii-magnetice.ro  profesionisti care va vor consilia si va vor ajuta sa alegeti cea mai buna varianta de comanda in functie de numarul de invitati si bugetul pe care doriti sa il alocati fotografiilor magnetice de nunta.

Fotografiile magnetice de nunta au dimensiunea de 10/7 cm si culori perfecte.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 20.06.2015
Lasa un raspuns

css.php