0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice marturii nunta

Fotografiile magnetice marturii nunta sunt cea mai frumoasa surpriza pe care puteti sa o oferiti invitatilor dumneavoaFotografii magnetice marturii nuntastra.

Spre deosebire de marturiile clasice (flori, bomboane, diverse obiecte, etc­.), de multe ori uitate pe masa de catre invitati, fotografiile magnetice marturii de nunta vor fi pastrate ani de zile pe frigider. Folosim cele mai scumpe materii prime si cea mai noua tehnologie, astfel incat fotografiile magnetice de nunta realizate de noi au o durata de viata extrem de mare.

Amplasam in locatia evenimentului dumneavoastra un panou magnetic de pe care invitatii isi vor ridica fotografiile magnetice de nunta – GRATUIT.

Echipele www.fotografii-magnetice.ro sunt atente pe toata durata evenimentului la dorintele dumneavoastra si se asigura ca veti avea cele mai frumoase si mai moderne marturii de nunta.

Fotografiile magnetice marturii de nunta sunt personalizate in functie de tema evenimentului si de ceea ce va doriti. Fiecare eveniment primeste o personalizare unica, graficienii nostri lucrand pentru a fi siguri ca veti avea marturii de nunta exact asa cum va doriti. Toata personalizarea, indiferent de valoarea comenzii, este oferita GRATUIT.

Echipele www.fotografii-magnetice.ro, cu experienta a sute de evenimente realizate de fiecare dintre colegii nostri, expun magnetii pe panou in numai 15 minute din momentul in care incep sa fotografieze.

Marturiile de nunta fotografii magnetice vor face nunta dumneavoastra de neuitat. Invitatii isi vor aduce aminte de eveniment ani de zile, ori de cate ori vor admira pe frigider fotografiile magnetice pe care le vor primi cadou.

Fotografiile magnetice marturii de nunta pot fi realizate la nunti in toata tara, echipele noastre putand sa se deplaseze in orice localitate.

Marturiile de nunta sub forma de fotografii magnetice realizate pe loc, in timpul evenimentului, inseamna sa beneficiati de cele mai noi si mai moderne marturii, o moda inventata in vestul Europei si adusa in tara noastra de firma noastra, www.fotografii-magnetice.ro.

Va garantam o politica de preturi care nu va fi o povara pentru bugetul dumneavoastra, adaptata in functie de cerintele si bugetul fiecarui client.

Fotografiile magnetice marturii de nunta sunt moderne, spectaculoase, iar bucuria si exclamatiile de uimire si satisfactie ale invitatilor dumneavoastra cand le vor primi, vor garanta ca ati facut cea mai buna alegere.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 29.12.2014
Lasa un raspuns

css.php