0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice marturii nunta botez

Fotografiile magnetice sunt cele mai moderne marturii pe care puteti sa le oferiti  invitatilor la nunta dumneavoastra. Marturiile magnetice sunt la moda, sunt spectaculoase si va asigura Fotografii magnetice marturii nunta botezca invitatii nu vor uita evenimentul la care au participat.

Echipele noastre realizeaza fotografii magnetice la evenimente in toata tara. Ne deplasam in orice localitate in care ne solicita clientii nostri.

Fotografiile magnetice va dau siguranta ca veti oferi invitatilor o marturie pe care o vor pastra ani de zile la vedere pe frigider. Marturiile clasice (flori, figurine, diverse obiecte) sunt depasite si uitate de invitat pe masa sau intr-un sertar cand ajunge acasa.

Fotografiile magnetice de nunta nu vor fi abandonate ci, din contra, vor fi pastrate intr-un loc vizibil ani de zile.

Investim continuu in cea mai noua aparatura si cele mai scumpe si bune materii prime astfel incat garantam o durata de viata extraordinar de mare pentru fotografiile magnetice pe care le producem.

Echipele noastre functioneaza cu precizia unui ceas elvetian. Venim la eveniment si din momentul in care incepem sa fotografiem, in maxim 15 minute expunem pe panou fotografiile magnetice marturii de nunta.

Anii de experienta au desavarsit experienta echipelor noastre.   Sutele de evenimente realizate de fiecare dintre membrii echipelor www.fotografii-magnetice.ro va garanteaza ca vom realiza fotografii magnetice de nunta perfecte.

Fiecare eveniment este unic, astfel incat personalizam fotografiile magnetice in functie de tema nuntii si de dorinta dumneavoastra. Colegii nostri de le Departamentul de Grafica se asigura ca fotografiile magnetice marturii vor fi exact asa cum va imaginati. Personalizarea fotografiilor magnetice este realizata GRATUIT indiferent de valoarea comenzii.

La www.fotografii-magnetice.ro suntem mereu preocupati de calitate si de satisfactia clientilor nostri, iar o dovada in acest sens sunt sutele de clienti care ne recomanda  anual.

Fotografiile magnetice vor aduce o nota de spectacol, modernism si exclusivitate nuntii sau botezului dumneavoastra.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 19.01.2015
Lasa un raspuns

css.php