0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice marturii magneti

In ultimii ani, echipele noastre au adus in Romania o moda devenitaFotografii magnetice marturii magneti virala in America si Europa occidentala. Fotografiile magnetice incanta si bucura de ani de zile invitatii la evenimente corporate sau nunti.

La www.fotografii-magnetice.ro lucram la cea mai importanta companie din Romania specializata in productia fotografiilor magnetice instant. Echipele noastre participa la evenimente in toata tara. Alegeti sa colaborati cu noi pentru a fi siguri de calitatea fotografiilor magnetice pe care le veti primi.

La www.fotografii-magnetice.ro ne conducem dupa doua deziderate esentiale: calitatea fotografiilor magnetice pe care le realizam si profesionalismul echipelor noastre. Satisfactia clientilor este cea mai importanta.

Cele cateva mii de clienti anuali ne recomanda ca cei mai importanti producatori de fotografii magnetice instant din Romania.

Fotografiile magnetice sunt cele mai frumoase si spectaculoase marturii de nunta pe care puteti sa le oferiti invitatilor la evenimentul dumneavoastra. Fotografiile magnetice de nunta sunt personalizate in functie de dorinta clientului. Departamentul de Grafica al www.fotografii-magnetice.ro creeaza personalizari unice ale fotografiilor magnetice pentru fiecare client.

Indiferent de valoarea comenzii, personalizarea fotografiilor magnetice este GRATUITA.

Fotografiile magnetice sunt oferite ca marturii de nunta sau marturii de botez pe loc, in timpul evenimentului. Echipele noastre expun magnetii in maxim 15 minute din momentul in care fotograful  realizeaza primele cadre.

La www.fotografii-magnetice.ro investim mereu in cele mai moderne tehnologii si cele mai scumpe materii prime, pentru a ne asigura de calitatea ireprosabila a fotografiilor magnetice pe care le realizam.

Fotografiile magnetice marturii de nunta sau botez au o durata de viata extrem de mare, asigurandu-va ca invitatii le vor pastra ani de zile la vedere pe frigider si le vor aminti de fiecare data de evenimentul la care au participat.

Marturiile de nunta magneti sau marturiile de  botez magneti sunt cele mai moderne si in trend marturii pe care puteti sa le oferiti invitatilor la evenimentul dumneavoastra.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 27.02.2015
Lasa un raspuns

css.php