0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice marturii instant

Fotografiile magnetice sunt marturiile de nunta care au devenit nelipsite de la orice eveniment cu pretentii. Spre deosebire de marturiile clasice, uitate pe masa la restaurant sau acasa intr-o cutie, fotografiile magnetice de nunta vor fi pastrate ani de zile pe frigider.

Vor fi vazute in fiecare zi si, de fiecare data, le vor aminti invitatilor dumneavoastra de nunta la care au participat.

Echipele noastre realizeaza fotografii magnetice instant in toata tara.Fotografii magnetice marturii instant

Investim mereu in cele mai scumpe materii prime si cele mai noi tehnologii astfel incat sa va putem oferi  fotografii magnetice de o calitate ireprosabila.

Dimensiunea fotografiilor magnetice instant este de 10/7 cm.

Specializam permanent membrii echipelor noastre astfel incat sa aveti certitudinea ca la evenimentul dumneavoastra vin adevarati profesionisti. Fiecare dintre colegii nostri are experienta a cateva sute de evenimente produse.

Fotografiile magnetice de nunta sunt realizate pe loc, in timpul evenimentului. Din momentul in care fotograful nostru imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice produse.

Aducem in locatia in care are loc evenimentul un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra sa isi ia fotografiile magnetice. Veti observa cu bucurie entuziasmul participantilor la petrecere in momentul in care descopera pe panou fotografiile magnetice cu ei.

O dovada extraordinara a calitatii fotografiilor magnetice pe care le realizam este faptul ca peste 50% dintre evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor primite din partea fostilor sau actualilor clienti.

Fotografiile magnetice sunt deosebite si speciale si aduc o nota de modern si extravaganta la fiecare eveniment unde sunt comandate.

Daca va ganditi ce marturii sa alegeti pentru nunta pe care o pregatiti, fotografiile magnetice instant sunt, cu siguranta, cea mai buna alegere.

Personalizarea fotografiilor magnetice este gratuita, indiferent de valoarea comenzii si a pachetului ales. Pretul fotografiilor magnetice de nunta variaza in functie de cantitate. In momentul in care aceasta creste, scade pretul pe bucata.

Fotografiile magnetice sunt marturii extraordinare si pentru botez.

Departamentul de Grafica al companiei noastre dispune de o arhiva de peste o mie de modele. De la acestea se porneste realizarea graficii pentru evenimentul dumneavoastra. Personalizarea fotografiilor magnetice este unica pentru fiecare client si petrecere.

Colegii nostri se imbraca adecvat evenimentului la care participa. Puteti sa aveti certitudinea ca fotografiile magnetice pe care le-ati comandat sunt realizate de adevarati profesionisti.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 26.08.2016
Lasa un raspuns

css.php