0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice marturii botez

Fotografiile magnetice sunt cea mai buna alegere ca MARTURII DE BOTEZ !Fotografii magnetice marturii botez

Comandati fotografii magnetice si va asigurati ca invitatii dumneavoastra vor primi cea mai moderna marturie de botez. Echipele noastre vin la eveniment, realizeaza fotografiile si, in doar cateva minute, expun magnetii pe tabla magnetica pe care o aducem in locatie.

Timpul mic de producere al fotografiilor magnetice, de maxim 15 minute, mareste  surpriza pe care o traiesc invitatii cand descopera fotografiile lor magnetice pe panou.

Personalizarea fotografiilor magnetice se face in functie de eveniment si de tema acestuia. Personaje din povesti, din desene animate, toate acestea pot fi teme de personalizare a fotografiilor magnetice pe care le puteti oferi ca MARTURII DE BOTEZ. Personalizarea fotografiilor magnetice in functie de tema pe care o doriti si de dorinta dumneavoastra este realizata  GRATUIT !

Spre deosebire de marturiile clasice, fotografiile magnetice sunt marturii de botez sau marturii de nunta care vor fi pastrate de invitatii dumneavoastra ani de zile pe frigider. Si, cel mai important, le vor aduce aminte de evenimentul la care au participat.

Fotografiile magnetice ca MARTURII DE BOTEZ va asigura ca botezul copilului dumneavoastra ramane in amintirea invitatilor. In acelasi timp, veti avea cele mai moderne marturii de botez !

Echipele noastre sunt formate din profesionisti, fiecare cu minim cateva sute de evenimente experienta, cea mai buna garantie ca totul va fi perfect, iar fotografiile magnetice realizate vor fi marturiile de botez care ii vor uimi pe invitati.

 

Pentru mai multe informatii,  o oferta de pret personalizata sau rezervarea unei echipe, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 03.11.2014
Lasa un raspuns

css.php