0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice marturie

Fotografiile magnetice sunt cele mai moderne si spectaculoase marturii pFotografii magnetice marturiee care puteti sa le oferiti invitatilor la nunta dumneavoastra.

Realizate pe loc, in timpul evenimentului, fotografiile magnetice marturii de nunta vor produce surpriza si entuziasm in randul invitatilor. Din momentul in care incepem sa fotografiem, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice marturii pe panoul pe care il instalam in locatie.

Invitatii isi iau de pe panoul amplasat de noi fotografiile magnetice.  Spre deosebire de marturiile clasice, uitate pe masa la nunta sau intr-un sertar acasa, fotografiile magnetice marturii de nunta vor fi pastrate ani de zile la vedere pe frigider.

Garantam ca fiecare dintre invitatii dumneavoastra isi va aduce aminte cu placere de nunta la care a participat, ori de cate ori va vedea fotografia magnetica pe frigider.

La www.fotografii-magnetice.ro punem accent pe calitatea desavarsita a fotografiilor magnetice pe care le realizam. Echipele noastra beneficiaza de cele mai moderne si noi tehnologii si folosim cele mai scumpe materii prime, pentru a fi siguri ca veti primi o fotografie magnetica perfecta.

Fotografiile magnetice realizate de echipele www.fotografii-magnetice.ro pot fi oferite ca marturii de botez. In cazul fotografiilor magnetice marturii de botez, personalizarea acestora se va face in acord cu tema evenimentului.

Personalizarea fotografiilor magnetice marturii este realizata GRATUIT de catre Departamentul Grafica al companiei noastre, indiferent de valoarea comenzii. Graficienii nostri va vor propune sute de modele care vor fi personalizate astfel incat fotografiile magnetice marturii de nunta pe care le oferiti invitatilor sa fie exact asa cum va doriti si va imaginati.

Fotografii magnetice realizate la www.fotografii-magnetice.ro sunt perfecte. Marturie in acest sens stau sutele de evenimente pe care le contractam anual numai din recomandarile clientilor mai vechi.

La www.fotografii-magnetice.ro punem pret pe satisfactia clientilor nostri si pe calitatea fara cusur a produsului nostru, fotografiile magnetice.

Fotografiile magnetice sunt marturiile de nunta care vor face evenimentul vostru de neuitat. Puteti sa oferiti invitatilor marturiile care au facut furori in vestul Europei si in America.

Fotografiile magnetice sunt realizate intr-un timp foarte scurt si la cea mai inalta calitate, gratie experientei pe care au dobandit-o colegii nostri. Fiecare dintre membrii echipelor www.fotografii-magnetice.ro are experienta a cateva sute de evenimente realizate in ultimii ani. Echipele foarte bine pregatite si aparatura de ultima ora – toate acestea sunt garantia ca fotografiile magnetice marturii de nunta pe care le veti oferi invitatilor vor produce entuziasm si vor fi de cea mai buna calitate.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 02.02.2015
Lasa un raspuns

css.php