0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice marturie nunta

Fotografiile magnetice sunt cele mai moderne marturii de nFotografii magnetice nunta marturieunta pe care puteti sa le oferiti invitatilor la evenimentul dumneavoastra.

O moda devenita virala in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest a fost adusa in Romania de catre compania noastra.

Echipele noastre participa la evenimente private sau corporate in toata tara.

Spre deosebire de marturiile obisnuite (flori, diverse obiecte, etc.), uitate de cele mai multe ori pe masa la restaurant sau acasa intr-un sertar, fotografiile magnetice de nunta vor fi pastrate ani de zile la vedere pe frigider.

Investim continuu in cele mai noi si mai moderne linii de productie a fotografiilor magnetice instant si cele mai scumpe materii prime, astfel  incat fotografiile magnetice de nunta pe care le producem au o durata de viata extrem de mare.

Fotografiile magnetice beneficiaza de personalizare GRATUITA indiferent de valoarea comenzii. Departamentul Grafica al companiei noastre lucreaza in detaliu fiecare element grafic si de text astfel incat fotografiile magnetice de nunta sa fie exact asa cum va doriti si va imaginati.

Colegii nostri dispun de o arhiva de peste 1000 de variante de personalizare ce sunt propuse clientilor nostri, astfel incat sa le putem folosi ca punct de pornire in stabilirea graficii pentru fotografiile magnetice dedicate evenimentului dumneavoastra.

Realizam personalizari unice pentru fiecare eveniment si client.

Echipele noastre functioneaza cu profesionalism. Din momentul in care fotograful nostru a imortalizat primele cadre, in maxim 10 – 15 minute expunem fotografiile magnetice realizate.

Aducem in locatia in care are loc evenimentul un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra isi vor lua fotografiile magnetice de nunta cu ei. Veti descoperi cu placere entuziasmul participantilor la nunta in momentul in care primesc fotografiile magnetice.

Fiecare dintre membrii echipelor noastre are experienta  a cateva sute de evenimente produse, astfel incat puteti sa aveti siguranta ca la nunta dumneavoastra vin adevarati profesionisti iar fotografiile magnetice de nunta vor fi de o calitate ireprosabila.

Fotografiile magnetice sunt realizate pe loc, in timpul evenimentului.

Fotografiile magnetice de nunta au dimensiunea de 10/7 cm.

Fotografiile magnetice de nunta vor ramane ani de zile la vedere pe frigiderele invitatilor dumneavoastra. De fiecare data cand le vor vedea, isi vor aduce aminte cu placere de evenimentul la care au participat.

Fotografiile magnetice instant pe care le producem sunt de o calitate exceptionala. Cea mai buna dovada este faptul e peste 50% dintre evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti.

Fotografiile magnetice de nunta aduc o tusa de modern si spectaculozitate evenimentului dumneavoastra.

Fiecare dintre colegii nostri este imbracat adecvat evenimentului la care participa.

Fotografiile magnetice au un pret care variaza in functie de cantitatea comandata. In momentul in care creste numarul fotografiilor magnetice instant solicitate, scade pretul pe bucata.

Fotografiile magnetice de nunta sunt in trend si moderne. Vor asigura o imagine spectaculoasa si dinamica evenimentului pe care il organizati.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 25.01.2016
Lasa un raspuns

css.php