0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice instant

Echipele www.fotografii-magnetice.ro particiFotografii magnetice instantpa la evenimente private sau  corporate. Aducem in locatie un panou magnetic pe care expunem magnetii realizati si de unde invitatii dumneavoastra isi vor ridica fotografiile magnetice produse pe loc.

Din momentul in care fotograful echipei noastre imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute fotografiile magnetice sunt gata si pot fi ridicate de catre participantii la evenimentul dumneavoastra.

Echipele www.fotografii-magnetice.ro se deplaseaza la evenimente in toata Romania. Participam la cateva mii de evenimente in fiecare an.

Fotografiile magnetice instant pe care le realizam au o calitate ireprosabila. Folosim cele mai scumpe materii prime si cele mai noi tehnologii.

Echipele noastre sunt compuse din personal cu experienta a cateva sute de evenimente realizate. Personalizarea fotografiilor magnetice instant este GRATUITA, indiferent de valoarea comenzii. Colegii nostri de la Departamentul de Grafica al www.fotografii-magnetice.ro va propun sute de modele din care sa alegeti si care sunt folosite ca punct de plecare pentru realizarea personalizarii fotografiilor magnetice pe care le-ati comandat.Fotografii magnetice pe loc

Personalizarea fotografiilor magnetice instant este unica pentru fiecare eveniment.

Fotografiile magnetice realizate pe loc, in timpul evenimentului, sunt ideale pentru nunti si botezuri, unde pot fi oferite ca marturii magnetice pentru invitati. Fotografiile magnetice instant de nunta si fotografiile magnetice instant de botez vor face nunta sau botezul dumneavoastra de neuitat.

In cazul evenimentelor corporate, fotografiile magnetice instant pot fi oferite ca produs promotional sau cadou invitatilor sau participantilor. Fiind personalizate cu tema evenimentului, logo-ul clientului sau al produsului, etc, sunt un excelent material publicitar, care isi va transmite mesajul ani de zile si va fi la vedere pe frigider in casa sau in biroul fiecarei persoane care il primeste.

Fotografiile magnetice instant au fost aduse in Romania de catre compania noastra, www.fotografii-magnetice.ro. Indiferent daca aveti un eveniment corporate, o aniversare sau o nunta, vor aduce o nota de modernitate si de spectacol.

Veti descoperi cu placere bucuria si surpriza pe care o vor avea invitatii dumneavoastra in momentul in care isi primesc fotografia magnetica instant. In cazul nuntilor, fotografiile magnetice realizate pe loc, oferite ca marturii magnetice de nunta, vor fi pastrate ani de zile de catre participanti.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 24.04.2015
Lasa un raspuns

css.php