0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice instant pret

Fotografiile magnetice sunt surprize inedite si spFotografii magnetice instant pretectaculoase ce pot fi oferite invitatilor la evenimente corporate sau private.

Fotografiile magnetice instant sunt realizate pe loc, in timpul evenimentului. Din momentul in care fotograful echipei noastre imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem primele fotografii magnetice produse. Aducem GRATUIT in locatia in care are loc evenimentul un panou magnetic de pe care le vor lua invitatii dumneavoastra.

Fotografiile magnetice au o rezistenta extrem de mare in timp, datorita faptul ca investim mereu in cea mai noua aparatura si cele mai scumpe materii prime.

Echipele noastre se deplaseaza la evenimente in toata tara. Suntem prima companie care a adus in Romania fotografiile magnetice instant, devenite o moda nelipsita la evenimente in Europa de Vest sau Statele Unite ale Americii.

Fotografiile magnetice au un pret care variaza in functie de cantitatea comandata. In momentul in care creste numarul de fotografii magnetice din pachetul ales, scade pretul pe bucata.

Investim continuu in specializarea membrilor echipelor noastre. Atentia pentru detalii, comportamentul loc in cadrul evenimentului, profesionalismul, sunt tot atatea calitati care va dau siguranta ca la petrecerea dumneavoastra a venit o echipa de adevarati profesionisti.

Fiecare dintre colegii nostri are experienta a cateva sute de evenimente realizate, astfel incat GARANTAM o calitate IREPROSABILA a fotografiilor magnetice pe care le veti primi.

Fotografiile magnetice sunt ideale pentru nunti, cand le puteti oferi ca marturii. Sunt marturiile pe care fiecare dintre invitatii dumneavoastra le vor pastra ani de zile la vedere pe frigider.

Spre deosebire de marturiile clasice, uitate pe masa la restaurant sau acasa intr-un sertar, fotografiile magnetice vor fi la vedere pe frigider iar de fiecare data cand le vor vedea, invitatii dumneavoastra isi vor aminti cu placere de evenimentul la care au participat.

Fotografiile magnetice sunt un excelent material publicitar. Fotografiile magnetice instant sunt perfecte pentru petreceri si evenimente corporate. Pot fi personalizate cu logo-ul clientului, al produsului promovat, etc.

Personalizarea fotografiilor magnetice instant este gratuita, indiferent de valoarea comenzii.

Fotografiile magnetice sunt realizate si in cadrul targurilor si expozitiilor. In aceasta situatie sunt oferite cadou vizitatorilor la standul clientului sau partenerilor de afaceri ai acestuia.

Fotografiile magnetice sunt in trend, sunt moderne si  vor asigura o imagine spectaculoasa si dinamica evenimentului pe care il organizati.

Cea mai buna dovada a calitatii fotografiilor magnetice instant pe care le producem este faptul ca peste 50% dintre evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti.

Fotografiile magnetice au dimensiunea de 10/7 cm.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 20.09.2015
Lasa un raspuns

css.php