0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii Magnetice Evenimente

Fotografii magnetice  evenimenteFotografiile magnetice pentru evenimente sunt o surpriza placuta pentru invitati sau participanti. Pot fi folosite la o paleta larga de ocazii, atat din domeniul privat cat si cel corporate.

 

Fotografiile magnetice pentru evenimente corporate sunt perfecte atat in cazul diferitelor evenimente din cadrul companiilor cat si pentru petrecerile organizate in cadrul firmei. Pot fi personalizate cu logo-ul companiei si cu grafica specifica evenimentului. Colegii nostri din departamentul grafica lucreaza in cele mai mici detalii, astfel incat fotografiile magnetice realizate sa fie perfecte. Toata activitatea de personalizare este oferita clientului GRATUIT.

O mare parte a potofoliului de clienti ai www.fotografii-magnetice.ro este constituita din clientii corporate, clienti alaturi de care suntem la evenimente pe tot parcursul anului: expozitii, petreceri de sarbatori, aniversarea companiei, petreceri dedicate clientilor sau lansarilor de produs, etc.

Participam alaturi de clientii nostri la standurile acestora la targuri in toata tara, din eleganta pavilioanelor de la Romexpo pana la aerul curat si soarele de la Indagra, de la Timisoara pana la Iasi si Constanta, Sibiu sau Bucuresti.

Fotografiile magnetice pentru evenimente sunt oferite, in cadrul expozitiilor, clientilor si vizitatorilor la stand. Timpul de executie este scurt, astfel incat realizam fotografiile cand acestia ajung in spatiul expozitional si in cateva minute, cat se informeaza asupra produselor clientului nostru, primesc fotografiile magnetice realizate.

Fotografiile magnetice pentru evenimentele corporate sunt o modalitate excelenta de reclama pentru compania clientului. Logo-ul acestuia, textul publicitar sau denumirea produselor pe care le promoveaza vor fi ani de zile la vedere, atat acasa sau birou, pe frigiderul potentialului client.

Fotografiile magnetice pentru petrecerile corporate sunt o  surpriza extraordinara pentru invitati, fie ei clienti, angajati sau colaboratori. Si aici, personalizarea fotografiilor magnetice pentru eveniment este gratuita si se face in functie de tematica si dorintele clientului.

Echipa aflata la un eveniment corporate este permanent atenta la cerintele clientului si la evolutia evenimentului, fiind siguri ca in fotografiile magnetice pentru eveniment vor apare toate persoanele prezente si vor si surprinse cele mai semnificative si spontane momente.

Diversitatea clientilor nostri din domeniul corporate este mare, de la firme medii pana la companii ale caror evenimente necesita si deplasarea  3 – 5 echipe in aceeasi locatie, echipe care isi desfasoara activitatea in paralel.

 

Fotografiile magnetice pentru evenimente private sunt cea de a doua directie de activitate a www.fotografii-magnetice.ro. Petreceri private, nunti, botezuri, aniversari, etc, toate sunt momente perfecte in care sa le oferiti invitatilor dumneavoastra o surpriza pe care o vor pastra ani de zile.

Fotografiile magnetice pentru evenimente sunt, in cazul nuntilor si botezurilor, marturia ideala de oferit invitatilor. Diferite de clasicele bomboane sau flori, va garanteaza ca invitatii dumneavoastra le vor pastra cu placere ani de zile pe frigider.

Datorita calitatii executiei si a matrialelor folosite, durata de viata a fotografiilor magnetice pentru evenimente realizate de www.fotografii-magnetice.ro este extrem de mare, similara sau mai mare decat a  unei fotografii clasice. Tehnologia moderna, profesionalismul echipelor noastre si eliminarea oricarui compromis in procesul de productie, ne permit sa fixam standarde de excelenta in acest domeniu.

La www.fotografii-magnetice.ro investim continuu atat in pregatirea si selectarea persoanelor care fac parte din echipele noastre cat si in dotarea acestora cu cele mai noi echipamente.  Filozofia noastra este de a oferi calitate, profesionalism si consultanta clientilor nostri, cumulata cu oferirea fotografiilor magnetice la un pret decent, adaptat fiecarui buget.

Fotografiile magnetice pentru evenimente sunt realizate foarte repede de catre echipele noastre. Din momentul in care incepem sa facem fotografiile, in maxim 15 minute, colegii nostri expun pe panoul magnetic pe care il aducem in locatia dumneavoastra fotografiile magnetice realizate.  Continua selectie a membrilor echipelor noastre, experienta de sute de evenimente a fiecarui colaborator , sunt coordonate care va garanteaza realizarea unor fotografii magnetice pentru eveniment superbe.

Fotografiile magnetice pentru evenimente sunt un produs nou, modern, in trend, care pot fi folosite atat ca produs publicitar de mare impact cat si ca surpriza si cadou oferit invitatilor.

Participam la petreceri aniversare, majorate, etc – tot atatea motive ca fotografiile magnetice dedicate evenimentului si participantilor la acesta sa fie un accesoriu de nelipsit. Realizarea fotografiilor magnetice, momentul bucuriei si surprizei invitatilor cand isi gasesc magnetul pe panou, sunt tot atatea motive sa alegeti ca fotografiile magnetice sa fie nelipsite de la evenimentul dumneavoastra.

Fiecare client este unic astfel incat un consilier va supraveghea fiecarea comanda din momentul in care clientul ne solicita oferta de pret pana la finalul evenimentului.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 08.09.2014
Lasa un raspuns

css.php