0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice evenimente nunti

Fotografiile magnetice sunt perfecte pentru evenimente corporate sau fotografii-magnetice-evenimente-nuntiprivate.

Daca va pregatiti de nunta si va ganditi ce marturii sa oferiti invitatilor dumneavoastra, fotografiile magnetice instant sunt cea mai buna alegere si cea mai reusita investitie.

Inventate in Statele Unite ale Americii, fotografiile magnetice au fost aduse in Romania de catre compania noastra.

Au devenit nelipsite de la orice tip de eveniment sau petrecere.

Echipele noastre realizeaza fotografii magnetice la evenimente in toata tara.

Fotografiile magnetice instant sunt perfecte si pentru petreceri corporate. Pot fi personalizate cu logo-ul clientului sau al produsului promovat, devenind astfel un excelent material promotional.

O dovada extraordinara a calitatii desavarsite a fotografiilor magnetice pe care le producem este faptul ca peste 50% dintre evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti.

Personalizarea fotografiilor magnetice pentru evenimente este realizata de colegii nostri de la Departamentul de Grafica. Acestia dispun de o arhiva de peste 1000 de modele de grafica si text. Pornind de la acestea este realizata o personalizare unica pentru fiecare eveniment si client.

Personalizarea fotografiilor magnetice este gratuita, indiferent de valoarea comenzii.

Fiecare dintre membrii echipelor noastre are experienta a cateva sute de eveniment produse. Specializam permanent colectivul nostru astfel incat sa oferim clientilor certitudinea ca la evenimentul pe care il pregatesc vin adevarati profesionisti.

Aducem in fiecare locatie in care au loc evenimentele un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra sa isi poata lua fotografiile magnetice cu ei.

Echipele noastre lucreaza cu rapiditate si profesionalism. Din momentul in care fotograful nostru imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice instant produse.

Fiecare echipa este formata dintr-un fotograf si un grafician.

In compania noastra investim permanent in cele mai noi linii de productie si cele mai scumpe materii prime astfel incat sa oferim clientilor nostri fotografii magnetice perfecte.

Fotografiile magnetice de eveniment realizate de noi au o durata de viata extrem de mare.

Fotografiile magnetice sunt un excelent material promotional pentru ca vor ramane ani de zile pe frigiderul invitatilor dumneavoastra si isi vor transmite mesajul publicitar de fiecare data cand vor fi vazute.

Fotografiile magnetice sunt cea mai buna alegere in momentul in care va ganditi ce surpriza interactiva sa oferiti participantilor la petrecerea sau evenimentul pe care il pregatiti.

Fotografiile magnetice pentru evenimente aduc o nota de modern si exclusivitate atunci cand sunt comandate.

Pretul fotografiilor magnetice variaza in functie de cantitatea comandata. In momentul in care aceasta creste, scade pretul pe bucata.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 28.10.2016
Lasa un raspuns

css.php