0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice evenimente nunta botez

Fotografiile magnetice sunt speciale. Pot fi oferite ca marturii deFotografii magnetice nunta nunta, marturii de botez sau cadou invitatilor sau participantilor la evenimente corporate.

Echipele www.fotografii-magnetice.ro se deplaseaza in toata tara. Participam la evenimente de la Timisoara pana la Constanta si Bucuresti si de la Iasi pana la Craiova sau Alexandria. Puteti  vedea mai jos o harta cu o parte din locatiile din tara la care s-au deplasat echipele www.fotografii-magnetice.ro  in ultima perioada.

Fotografiile magnetice marturii de nunta si fotografiile magnetice marturii de botez sunt o surpriza extraordinar de placuta pe care o puteti face invitatilor dumneavoastra. Anii de experienta si cele cateva mii de evenimente realizate pana acum garanteaza calitatea fotografiilor magnetice pe care le producem la www.fotografii-magnetice.ro.

Echipele noastre vin la evenimentul dumneavoastra si din momentul in care fotograful realizeaza primele cadre, in maxim 15 minute, fotografiile magnetice sunt gata.

Aducem cu un panou pe care il instalam in locatie si pe care expunem fotografiile magneFotografii Magnetice evenimentetice, astfel incat invitatii dumneavoastra sa le poata lua de acolo.

Fotografiile magnetice de nunta si fotografiile magnetice de botez realizate de echipele www.fotografii-magnetice.ro va garanteaza ca veti oferi invitatilor dumneavoastra marturii de nunta si marturii de botez pe care le vor pastra ani de zile la vedere pe frigider.

Folosim tehnologie de ultima ora si cele mai scumpe materii prime astfel incat durata de viata a fotografiilor magnetice realizate de echipele noastre este extrem de mare.

La evenimente si petreceri corporate, fotografiile magnetice de eveniment sunt o surpriza si un cadou pe care puteti  sa il oferiti invitatilor si participantilor. Personalizarea fotografiilor magnetice se face cu logo-ul clientului, cu grafica specifica acestuia si cu textele pe care le doreste astfel incat fotografiile magnetice de eveniment sunt, in acelasi timp, si un excelent material promotional. Vor fi pastrate ani de zile la vedere si isi vor transmite mesajul publicitar pe o perioada atat de lunga, asa cum nici un alt produs promotional nu reuseste.

Fotografiile magnetice de nunta si fotografiile magnetice de botez sunt personalizate asa cum isi doreste clientul. Departamentul de grafica al www.fotografii-magnetice.ro dispune de peste 700 de modele de personalizare din care ii propunem clientului si de la care pornim personalizarea pentru evenimentul respectiv.

Atat fotografiile magnetice pentru evenimente corporate, cat si fotografiile magnetice de nunta au o personalizare unica pentru fiecare client.

Personalizarea fotografiilor magnetice este GRATUITA, indiferent de valoarea comenzii.

Puteti  sa oferiti fotografii magnetice invitatilor la aniversarea dumneavoastra sau la orice fel de petrecere privata sau coporate.

La www.fotografii-magnetice.ro punem accent pe doua coordonate foarte importante: satisfactia clientilor nostri si calitatea exceptionala a fotografiilor magnetice pe care le realizam.

Fotografiile magnetice de nunta sunt cea mai moderna si frumoasa marturie pe care puteti sa o oferiti invitatilor la evenimentul dumneavoastra. Va garantam ca vor fi pastrate ani de zile la vedere pe frigider si le vor aminti cu placere de nunta la care au participat.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 22.02.2015
Lasa un raspuns

css.php