0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice evenimente instant

Fotografiile magnetice au fost inventate in Statele Unite ale Americii si fotografii-magnetice-evenimente-instantEuropa de Vest si aduse in  Romania de catre compania noastra. Au devenit nelipsite de la orice fel de eveniment, privat sau corporate, aducand o nota de modern si exclusivism atunci cand sunt comandate.

Echipele noastre realizeaza fotografii magnetice la evenimente in toata tara.

Fiecare echipa este formata dintr-un fotograf si un grafician. Colegii nostri lucreaza cu exactitate si rapiditate. Din momentul in care fotograful imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice instant produse.

Aducem un panou magnetic in fiecare locatie unde au loc evenimentele.

Invitatii dumneavoastra isi vor lua fotografiile magnetice cu ei de pe panourile instalate de echipa noastra.

Cea mai buna dovada a calitatii ireprosabile a fotografiilor magnetice pe care le producem este faptul ca peste 50% dintre evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti.

Specializam permanent membrii echipelor noastre astfel incat sa puteti avea certitudinea ca la evenimentul dumneavoastra vin adevarati profesionisti cu experienta a cateva sute de evenimente produse.

Fotografiile magnetice sunt personalizate gratuit indiferent de valoarea comenzii.

Personalizarea fotografiilor magnetice instant este realizata de catre colegii nostri de la Departamentul de Grafica. Ei dispun de o arhiva de peste 1000 de modele din care dumneavoastra veti alege elementele grafice pentru fotografiile magnetice pe care le-ati comandat.

Personalizarea fotografiilor magnetice de eveniment este unica pentru fiecare client.

Colegii nostri vor lucra in detaliu fiecare element grafic si de text astfel incat fotografiile magnetice pe care le vor primi invitatii dumneavoastra sa fie exact asa cum va doriti si va imaginati.

Fotografiile magnetice au o durata de viata extrem de mare datorita investitiilor permanente pe care le facem in cele mai noi linii tehnologice si cele mai scumpe materii prime.

Fotografiile magnetice vor ramane ani de zile pe frigiderul invitatilor dumneavoastra. De fiecare data cand le vor vedea, isi vor aminti cu placere de evenimentul la care au participat.

Fotografiile magnetice instant sunt speciale, deosebite si aduc o nota de exclusivitate la fiecare eveniment unde sunt comandate.

Colegii nostri vin imbracati adecvat evenimentului la care participa.

Fotografiile magnetice de nunta sunt cea mai buna alegere in momentul in care va ganditi ce marturii veti oferi invitatilor dumneavoastra la evenimentul pe care il pregatiti.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 19.10.2016
Lasa un raspuns

css.php