0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice evenimente

Fotografiile magnetice pentru evenimente sunt spectaFotografii magnetice evenimenteculoase si pot fi oferite cadou invitatilor la nunti, botezuri si aniversari.

Fotografiile magnetice pentru evenimente sunt ideale pentru evenimente si petreceri corporate. Ele sunt personalizate cu grafica, text si logo-ul clientului. Personalizarea fotografiilor magnetice de evenimente este GRATUITA indiferent de valoarea comenzii.  Aceasta este realizata de Departamentul  Grafica al companiei noastre.

Echipele noastre produc fotografii magnetice de evenimente in toata tara.

Fotografiile magnetice de evenimente sunt realizate cu cea mai noua aparatura si cele mai scumpe materii prime, astfel incat aveti certitudinea  ca veti primi un produs de o calitate EXCEPTIONALA.

Fotografile magnetice pentru evenimentele private aduc o nota de modern si extravaganta petrecerii pe care  o organizati, indiferent daca este vorba de o nunta, un botez sau o aniversare. Spre deosebire de marturiile clasice, uitate de cele mai multe ori pe masa la nunta sau acasa intr-un sertar, fotografiile magnetice de evenimente vor sta ani de zile la vedere pe frigider.

De fiecare data cand le vor vedea, invitatii dumneavoastra isi vor aduce aminte cu placere si incantare de evenimentul la care au participat.

Fotografiile magnetice de evenimente sunt o moda inventata in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest si aduse in  Romania de catre compania noastra.

Specializam continuu membrii echipelor noastre astfel incat GARANTAM ca la evenimentul dumneavoastra vor veni adevarati profesionisti si fotografiile magnetice de evenimente pe care le veti primi vor fi perfecte.

Veti descoperi cu placere entuziasmul invitatilor dumneavoastra in momentul in care primesc fotografiile magnetice de evenimente cu ei.

Aducem GRATUIT in locatia in care are loc nunta sau petrecerea un panou magnetic de pe care participantii sau invitatii isi vor ridica fotografiile magnetice de eveniment.

Echipele noastre participa la targuri si expozitii in toata tara. Clientii corporate sunt un segment foarte important din activitatea companiei noastre.

Fotografiile magnetice de evenimente sunt produse pe loc la standul clientului din complexul expozitional si oferite cadou invitatilor sau vizitatorilor.

Echipele noastre functioneaza cu precizia unui ceas elvetian. Din momentul in care fotograful echipei noastre a imortalizat primele cadre, in maxim 15 minute expunem pe panou fotografiile magnetice de eveniment produse.

Fiecare dintre colegii nostri are experienta a minim cateva sute de evenimente lucrate. Experienta lor este definitorie pentru calitatea exceptionala pe care o au fotografiile magnetice produse de noi.

Cea mai buna dovada ca veti fi absolut incantati de fotografiile magnetice de evenimente pe care le realizam este faptul ca peste 50% din evenimentele contractate in timpul unui an vin ca urmare a recomandarilor primite de la fosti sau actuali clienti.

Fotografiile magnetice de evenimente sunt cea mai buna investitie pe care puteti sa o faceti pentru avea o petrecere sau o nunta spectaculoasa.

Pretul fotografiilor magnetice de evenimente variaza in functie de cantitatea comandata. In momentul in care creste numarul de magneti pe care ii doriti, scade pretul pe bucata.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 23.08.2015
Lasa un raspuns

css.php