0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice eveniment Trattoria Il Calcio 15 ani

Echipele noastre au realizat fotografii magnetice pentru invitatii din restaurantele Trattoria Il Calcio din Bucuresti, cu ocazia aniversarii a 15 ani de la lansare.

Toti cei prezenti la petrecerea Trattoria Il Calcio au primit fotografii magnetice.

Personalizarea fotografiilor magnetice a fost, ca de obicei, uimitoare si in ton cu evenimentul si a completat efectul pe care magnetii realizati de noi il au asupra invitatilor .

Colegii nostri de la departamentul Grafica dovedesc creativitate in fiecare personalizare realizata. Aceste serviciu de personalizare este oferit GRATUIT tuturor clientilor, indiferent de valoarea comenzii.

 

Calitatea ireprosabila a fotografiilor magnetice produse de www.fotografii-magnetice.ro si timpul mic de productie sunt atuuri care dovedesc, inca o data, ca suntem cei mai buni. Echipele noastre functioneaza cu precizia unui ceas elvetian si exprima spirit artistic in fiecare fotografie realizata.

Maxim 15 minute sunt necesare din momentul in care fotograful face o fotografie pana in clipa in care invitatul primeste fotografia magnetica cadou.

Daca doriti sa dati un aer modern si inedit evenimentului dumneavoastra, chemati-ne ! Va asiguram ca veti oferi o surpriza de neuitat invitatilor.

Fotografii magnetice evenimenteFotografii magnetice evenimente (7)Fotografii magnetice evenimente (8)Fotografii magnetice evenimente (9)Fotografii magnetice evenimente (2) Fotografii magnetice evenimente (4) Fotografii magnetice evenimente (6)

Pentru mai multe informatii,  o oferta de pret personalizata sau rezervarea unei echipe, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 27.10.2014
Lasa un raspuns

css.php