0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice eveniment Telekom

Eveniment lansare IPHONE 6 in Romania – organizat de TELEKOM ROMANIA

 

Echipele noastre au realizat FOTOGRAFII MAGNETICE  la evenimentul anului – LANSARE IPHONE 6 in Romania, organizat de TELEKOM Romania.

Evenimentul a avut loc in Bucuresti, unde Telekom Romania a pregatit un spectacol fastuos de lansare pentru cel mai asteptat telefon mobil al anului.

Echipele www.fotografii-magnetice.ro au fost prezente pe toata durata evenimentului si au realizat fotografii magnetice cu toti participantii: clienti nerabdatori sa isi achizitioneze primii un Iphone 6, vedete si VIP-uri, invitati ai Telekom Romania.

Gazda si vedeta evenimentului a fost Sore, cunoscuta cantareata fiind cea alaturi de care s-au fotografiat toti cei prezenti la showroom-ul Telekom de pe Calea Dorobanti, fiecare poza fiind transformata de colegii nostri in fotografii magnetice instant.

Fotografiile magnetice pentru eveniment au fost unul din punctele de atractie ale evenimentului de lansare, invitatii fiind entuziasmati in momentul in care isi ridicau fotografia magnetica de pe panoul pe care l-am instalat in locatie.

Personalizarea fotografiilor magnetice a fost realizata cu o grafica deosebita, speciala pentru un eveniment atat de important. Este important de stiut ca toata personalizarea grafica a fotografiilor magnetice este realizata GRATUIT de catre Departamentul Grafica al www.fotografii-magnetice.ro.

Echipele www.fotografii-magnetice.ro au dat din nou dovada profesionalismului si experientei lor in compania unui client atat de important. Calitatea ireprosabila a fotografiilor magnetice realizate de noi a fost remarcata de toti participantii la eveniment.

Si totul intr-un timp foarte scurt, pentru a ne asigura ca fiecare invitat va pleca acasa cu fotografia magnetica cadou. Colegii nostri au realizat un timp de productie de maxim 15 minute din momentul in care a fost realizata fotografia pana cand participantii isi ridicau magnetul de pe panou.

Fotografiile magnetice pentru eveniment sunt un element extraordinar de promovare pentru un produs sau o companie, fiind pastrat de client sau invitat ani de zile pe frigider. Fotografia magnetica devine, astfel, un element de promovare care isi  transmite mesajul in urmatorii ani.

Fotografiile magnetice pentru evenimente pot fi folosite si ca fotografii magnetice pentru petreceri corporate, petreceri de firma, aniversari si alte evenimente private.

Echipele www.fotografii-magnetice.ro sunt prezente, de multe ori, la standurile expozitionale ale clientilor la Romexpo, Indagra, Agriplanta, etc. sau diverse targuri si expozitii din tara. Sunt un cadou instant si modern care este oferit vizitatorilor care vin la standul clientilor nostri.

Fotografiile magnetice instant sunt un cadou modern si in trend pentru orice tip de eveniment, un cadou primit cu entuziasm de invitati si participanti.

Fotografii magnetice eveniment Iphone 6 (5)Fotografii magnetice  Fotografii magnetice Telekom (6) Fotografii magnetice eveniment Iphone 6 (3)Fotografii magnetice lansare Telekom (3) Fotografii magnetice evenimente Telekom (5) Fotografii magnetice evenimente TelekomFotografii magnetice Telekom (7) Fotografii magnetice lansare Telekom (2) Fotografii magnetice lansare Iphone 6 (6) Fotografii magnetice lansare Iphone 6 Fotografii magnetice evenimente Telekom (4)  Fotografii magnetice eveniment Iphone 6 (4)  Fotografii magnetice eveniment Iphone 6 (2)

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 10.11.2014
Lasa un raspuns

css.php