0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice eveniment pret

Fotografiile magnetice sunt surpriza perfecta pe care puteti sa o faceti ifotografii-magnetice-eveniment-pretnvitatilor la evenimentul pe care il organizati. Sunt ideale pentru petreceri corporate, putand fi un excelent material publicitar.

Fotografiile magnetice instant pot fi personalizate cu logo-ul organizatorului sau al produsului promovat.

Personalizarea fotografiilor magnetice pentru evenimente este gratuita indiferent de valoarea pachetului achizitionat. Aceasta este realizata de catre Departamentul de Grafica al companiei noastre.

Colegii nostri dispun de o colectie de peste 1000 de variante de grafica de la care este pregatita personalizarea pentru fotografiile magnetice pe care le-ati comandat.

Echipele noastre realizeaza fotografii magnetice la evenimente in toata tara.

Fotografiile magnetice de eveniment au fost inventate in Statele Unite ale Americii si aduse in Romania de catre compania noastra.

Cea mai buna dovada a calitatii ireprosabile a fotografiilor magnetice pe care le producem este faptul ca peste 50% dintre evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti.

Echipele noastre realizeaza fotografii magnetice pentru evenimente cu precizia unui ceas elvetian. Din momentul in care fotograful nostru imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice produse.

Colegii nostri aduc in fiecare locatie unde au loc evenimentele un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra isi vor lua fotografiile magnetice cu ei.

Specializam permanent membrii echipelor noastre astfel incat sa oferim certitudinea tuturor clientilor nostri ca la evenimentul lor vin adevarati profesionsti.

Fotografiile magnetice au o durata de viata extrem de mare datorita faptului ca investim permanent in cele mai scumpe materii prime si cele mai noi linii de productie.

Fotografiile magnetice isi transmit mesajul promotional o perioada foarte indelungata, in fiecare zi cat vor sta pe frigiderul invitatilor dumneavoastra si vor fi vazute.

Veti descoperi cu placere entuziasmul invitatilor in momentul in care iau de pe panou fotografiile magnetice instant cu ei.

In momentul in care va ganditi ce surpriza sa pregatiti pentru participantii la petrecerea pe care o organizati, fotografiile magnetice sunt cea mai buna si reusita investitie.

Fotografiile magnetice aduc o nota de modern si eleganta la fiecare eveniment unde sunt rezervate echipele noastre.

Fotografiile magnetice de eveniment pot fi realizate si la petreceri private: aniversari, majorate, nunti, etc.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 01.11.2016
Lasa un raspuns

css.php