0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice eveniment petrecere

Fotografiile magnetice sunt perfecte pentru evenimente si petreceri cofotografii-magnetice-eveniment-petrecererporate. Sunt personalizate cu elemente grafice sau text, astfel incat sa devina un excelent material promotional. Fotografiile magnetice instant pot avea logo-ul clientului, al evenimentului sau produsului promovat.

Vor ramane ani de zile la vedere pe frigiderul clientilor dumneavoastra astfel incat isi vor transmite mesajul publicitar pe toata aceasta perioada.

Echipele noastre realizeaza fotografii magnetice la evenimente in toata tara.

Fotografiile magnetice au fost inventate in Europa de Vest si Statele Unite ale Americii si aduse in Romania de catre compania noastra.

Fotografile magnetice instant sunt perfecte pentru a fi oferite ca marturii de nunta. Echipele noastre lucreaza cu rapiditate. Din momentul in care fotograful imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice de nunta produse.

In fiecare locatie unde se desfasoara evenimentele aducem un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra sa isi poata lua fotografiile magnetice cu ei.

Fiecare echipa este formata dintr-un fotograf si un grafician. Specializam continuu membrii echipelor astfel incat sa oferim clientilor  fotografii magnetice de o calitate ireprosabila. Fiecare dintre colegii nostri are experienta a cateva sute de evenimente produse.

In cadrul companiei noastre investim mereu in cele mai noi tehnologii si cele mai scumpe materii prime astfel incat sa putem garanta o durata de viata extrem de mare a fotografiilor magnetice pe care le producem.

Personalizarea fotografiilor magnetice de nunta este gratuita si este realizata de Departamentul de Grafica al companiei noastre. Personalizarea pentru fiecare client si eveniment este unica.

Colegii nostri au o arhiva de peste 1000 de modele din care dumneavoastra sa puteti alege grafica pentru fotografiile magnetice pe care le-ati comandat astfel incat acestea sa fie exact asa cum va imaginati.

Fotografiile magnetice sunt spectaculoase. Aduc o nota de modern si exclusivism la fiecare eveniment unde sunt comandate.

Fotografiile magnetice vor ramane ani de zile la vedere pe frigiderul invitatilor dumneavoastra. In fiecare zi cand le vor vedea, isi vor aminti cu placere de evenimentul la care au participat.

Fotografiile magnetice de nunta sunt cea mai buna alegere in momentul in care va ganditi ce marturii sa alegeti pentru evenimentul pe care il pregatiti. Spre deosebire de marturiile clasice, uitate pe masa la restaurant sau acasa intr-un sertar, fotografiile magnetice vor fi ani de zile pe frigiderul invitatilor vostri.

Fotografiile magnetice de nunta sunt realizate in maxim 15 minute de cand fotograful nostru incepe sa fotografieze si expuse pe panoul magnetic pe toata durata evenimentului.

Fotografiile magnetice instant au dimensiunea de 10/7 cm.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 08.10.2016
Lasa un raspuns

css.php