0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice eveniment oferta

Fotografiile magnetice sunt perfecte pentru evenimente private sau corfotografii-magnetice-eveniment-ofertaporate.

Echipele noastre realizeaza fotografii magnetice in toata tara.

Fotografiile magnetice de nunta sunt marturiile ideale pe care puteti sa le oferiti invitatilor la evenimentul pe care il pregatiti. Fotografiile magnetice instant sunt cea mai buna alegere in momentul in care va ganditi ce marturii sa alegeti. Spre deosebire de cele clasice (flori, bomboane, etc.), uitate de cele mai multe ori pe masa la restaurant sau acasa intr-un sertar, fotografiile magnetice de nunta vor ramane ani de zile la vedere pe frigiderul invitatilor dumneavoastra.

De fiecare data cand le vor vedea, isi vor aminti cu placere de evenimentul la care au participat.

Investim permanent in cele mai noi linii de productie si cele mai scumpe materii prime astfel incat sa oferim clientilor fotografii magnetice de o calitate ireprosabila si cu o durata de viata extrem de mare.

Specializam continuu membrii echipelor noastre astfel incat puteti sa aveti certitudinea ca la evenimentul vostru vin adevarati profesionisti cu experienta a cateva sute de evenimente produse de fiecare.

Personalizarea fotografiilor magnetice este gratuita, indiferent de valoarea comenzii. Departamentul de Grafica al companiei noastre realizeaza o grafica unica pentru fiecare client si eveniment.

Fotografiile magnetice pentru evenimente corporate pot fi personalizate cu logo-ul clientului, al produsului promovat sau alt text in functie de cerinte.

Echipele noastre realizeaza fotografii magnetice instant cu precizia unui ceas elvetian. Din momentul in care fotograful imortalizeaza primele cadre, in maxim 10 minute expunem fotografiile magnetice produse.

Aducem in fiecare locatie in care are loc evenimentul un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra sa isi poata lua fotografiile magnetice cu ei.

Veti descoperi cu placere entuziasmul invitatilor dumneavoastra in momentul in care iau de pe panou fotografiile magnetice cu ei.

Cea mai buna dovada a calitatii ireprosabile a fotografiilor magnetice pe care le producem este faptul ca peste 50% dintre evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti.

Fotografiile magnetice de nunta aduc o nota de modern si extravaganta la fiecare eveniment unde sunt comandate. Fiind vizibile in fiecare zi pe frigiderul invitatilor dumneavoastra, va garanteaza ca nunta voastra va ramane o amintire placuta pentru multi ani de acum incolo.

Fotografiile magnetice au fost inventate in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest si aduse in Romania de catre compania noastra.

Fotografiile magnetice instant au devenit nelipsite de la evenimente si un accesoriu obligatoriu atunci cand dorim sa organizam o petrecere cu pretentii.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 14.10.2016
Lasa un raspuns

css.php