0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice eveniment nunta

Fotografiile magnetice de nunta vor fi cea mai frumoasa marturie pe careFotografii magnetice eveniment nunta puteti sa o oferiti invitatilor la cel mai important eveniment din viata voastra.

Fotografiile magnetice sunt personalizate de catre Departamentul Grafica al www.fotografii-magnetice.ro.  Colegii nostri lucreaza cu atentie la toate detaliile personalizarii fotografiilor magnetice de nunta: grafica, text, caractere, etc. Indiferent de valoarea comenzii, personalizarea fotografiilor magnetice este GRATUITA. Dispunem de peste 1000 de modele de personalizare, astfel incat dorim sa ne asiguram ca fotografiile magnetice marturii de la nunta voastra vor fi exact asa cum va doriti.

Echipele noastre au experienta a sute de evenimente realizate de fiecare dintre colegii nostri. Din momentul in care fotograful imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem pe panou primii magneti realizati.

Fotografiile magnetice de nunta sunt realizate folosind cele mai noi tehnologii si cele mai scumpe materii prime, astfel incat garantam o durata de viata extrem de mare.

Fotografiile magnetice realizate de www.fotografii-magnetice.ro va dau siguranta ca invitatii dumneavoastra vor primi marturii pe care le vor pastra ani de zile la vedere pe frigider si care le vor aminti mult timp de acum incolo de evenimentul la care au participat.

Fotografiile magnetice oferite ca marturii de nunta sau de botez sunt moderne, spectaculoase, in trend si ii vor cuceri pe invitatii dumneavoastra.

Suntem siguri ca fotografiile magnetice de nunta vor fi un alt element care va face ca cel mai frumos eveniment din viata voastra sa ramana de neuitat si pentru invitati.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 25.01.2015
Lasa un raspuns

css.php