0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice eveniment Crucea Rosie

Echipele noastre au realizat fotografii magnetice la The First Aid ConvFotografii magnetice evenimente 2ention in Europe, organizat de catre Crucea Rosie din Romania.

In cadrul celor 4 zile de festival, participantii si invitatii au primit fotografii magnetice instant. Fotografii echipelor noastre au realizat fotografii in timpul manifestarilor si, in maxim 15 minute, acestea au fost transformate in fotografii magnetice si expuse pe panourile magnetice pe care le-am instalat in locatie.

Fiecare dintre echipele noastre este compusa dintr-un fotograf si un grafician. Prelucram individual fiecare fotografie inainte de a fi printata pe magneti.

In cadrul The First Aid Convention in Europe, personalizarea fotografiilor magnetice de eveniment a fost GRATUITA. Personalizarea este realizata de catre Departamentul Grafica al companiei noastre si este gratuita indiferent de valoarea comenzii.

Echipele noastre au participat la evenimentul organizat de Crucea Rosie in Bucuresti dar ne deplasam la evenimente si petreceri in toata tara.

Fotografiile magnetice sunt un excelent material promotional, fiind personalizate cu sigla sau logo-ul clientului, al manifestarii, al produsului promovat sau al evenimentului care are loc.

Folosim cele mai scumpe materii prime si cea mai noua aparatura astfel incat fotografiile magnetice pe care le producem au o durata de viata extrem de mare.

Fotografiile magnetice sunt oferite pe loc, in timpul evenimentului, in numai 15 minute din momentul in care fotograful echipei noastre a imortalizat primele cadre.

Fiecare dintre membrii echipelor noastre are experienta a sute de evenimente produse. Puteti sa fiti siguri ca la petrecerea sau evenimentul dumneavoastra vor veni adevarati profesionisti.

Fotografiile magnetice isi vor transmite ani de zile mesajul publicitar, zi de zi, de fiecare data cand invitatii dumneavoastra le vor vedea pe frigider acasa.

Pretul fotografiilor magnetice variaza in functie de cantitatea comandata. In momentul in care creste numarul de fotografii magnetice rezervat, scade pretul pe bucata.

Echipele noastre pot produce un numar foarte mare de fotografii magnetice instant (cateva mii) in cadrul unui eveniment, in functie de cerintele dumneavoastra.

In cadrul evenimentului The First Aid Convention in Europe, organizat de Crucea Rosie Romana, fotografiile magnetice au fost realizate atat in cadrul manifestarilor din sediul Televiziunii Romane si al Hotelului Rin cat si in Parcul Tineretului, acolo unde au avut loc concursurile internationale.

Fotografiile magnetice din parc au fost realizate in aer liber, pentru a surprinde fiecare moment al manifestarii.

Fotografiile magnetice de eveniment sunt unice si spectaculoase si aduc o nota de modern evenimentului pe care il organizati. O moda inventata in Statele Unite ale Americii si devenita nelipsita la evenimente si petreceri acolo a fost adusa in Romania de catre compania noastra.

Fotografiile magnetice instant pe care le producem au o calitate ireprosabila si ii vor entuziasma pe invitatii dumneavoastra.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 03.12.2015
Lasa un raspuns

css.php