0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice de eveniment

Fotografiile magnetice pentru eveniment sunt cea mai spectaculFotografii magnetice de evenimentoasa surpriza pe care puteti sa o faceti invitatilor la petrecerea dumneavoastra.

Indiferent ca este vorba de o petrecere corporate sau una privata, fotografiile magnetice de eveniment vor produce acelasi entuziasm in randul participantilor in momentul in care sunt descoperite pe panou.

O moda devenita nelipsita la evenimente in Statele Unite ale Americii a fost adusa in Romania de catre compania noastra.

Echipele noastre participa la evenimente in toata tara. Din momentul in care fotograful echipei imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice pentru eveniment pe panoul magnetic pe care il aducem in locatie.

Investim tot timpul in cea mai noua aparatura de producere a fotografiilor magnetice si cele mai scumpe materii prime astfel incat GARANTAM ca veti primi un produs exceptional.

Fotografiile magnetice pot fi oferite ca marturii de nunta sau de botez. Spre deosebire de marturiile clasice, fotografiile magnetice de nunta vor fi pastrate ani de zile la vedere pe frigider. De fiecare data cand le vor vedea, invitatii dumneavoastra isi vor aduce aminte cu placere de evenimentul la care au participat.

Fotografiile magnetice pentru eveniment sunt perfecte pentru petreceri si evenimente corporate. Fotografiile magnetice pot fi personalizate cu logo-ul clientului sau al produsului promovat, grafica, text astfel incat devin un excelent material promotional.

Fotografiile magnetice sunt solicitate de clientii nostri in cadrul targurilor de la Romexpo sau din tara. Fiind realizate pe loc, la standul clientului, fotografiile magnetice sunt oferite cadou participantilor si vizitatorilor.

Personalizarea fotografiilor magnetice este GRATUITA indiferent de valoarea comenzii. Departamentul de Grafica al companiei noastre dispune de o colectie de peste 1000 de variante de personalizare a fotografiilor magnetice pentru eveniment. Le folosim ca punct de plecare in realizarea personalizarii pentru evenimentul dumneavoastra.

Personalizarea fotografiilor magnetice este UNICA pentru fiecare client si eveniment.

Specializam continuu membrii echipelor noastre. Fiecare dintre colegii nostri are experienta a minim cateva sute de evenimente realizate. Sunt adevarati profesionisti, imbracati intr-o tinuta adecvata evenimentului la care participa si care va dau siguranta ca fotografiile magnetice pe care le vor primi invitatii dumneavoastra sunt de o CALITATE IREPROSABILA.

Fotografiile magnetice aduc un plus de spectaculozitate si modern petrecerii sau evenimentului pe care il organizati.

Fotografiile magnetice de eveniment au un pret care variaza in functie de cantitatea comandata. In momentul in care creste numarul de magneti achizitionati, scade pretul pe bucata.

Fotografiile magnetice sunt produse cu materii prime de cea mai buna calitate astfel incat GARANTAM o durata de viata extrem de mare acestora.

Fotografiile magnetice de eveniment sunt realizate in Romania de catre compania noastra de peste 6 ani. Cea mai buna dovada a calitatii fotografiilor magnetice pe care le producem este faptul  peste 50% din evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti.

Fotografiile magnetice vor face ca evenimentul dumneavoastra, privat sau corporate, sa fie de neuitat.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 29.08.2015
Lasa un raspuns

css.php