0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice Craciun

Fotografiile magnetice sunt perfecte pentru a fi oferite cadou invitatilor fotografii-magnetice-craciunla evenimente si petreceri corporate sau private.

Pentru corporate sunt un excelent produs publicitar, fotografiile magnetice putand fi personalizate cu logo-ul clientului, al evenimentului sau al produsului promovat.

Personalizarea fotografiilor magnetice este gratuita indiferent de valoarea comenzii si este realizata de catre Departamentul de Grafica al companiei noastre.

Colegii nostri dispun de o baza de date de peste 1000 de variante de grafica de la care este pornita realizarea personalizarii pentru evenimentul dumneavoastra. Personalizarea fotografiilor magnetice instant este unica pentru fiecare client si eveniment.

In cadrul companiei noastre investim permanent in cele mai scumpe materii prime si cele mai noi linii tehnologice astfel incat sa oferim clientilor nostri fotografii magnetice pentru evenimente de o calitate ireprosabila.

Specializam continuu echipele noastre astfel incat sa aveti certitudinea ca la fiecare petrecere  vin adevarati profesionisti cu experienta a cateva sute de evenimente produse.

Fotografiile magnetice sunt de o calitate ireprosabila si au o durata de viata extrem de mare.

Pretul fotografiilor magnetice de eveniment variaza in functie de numarul comandat. In momentul in care cantitatea creste, scade pretul pe bucata.

Echipele noastre realizeaza fotografii magnetice de nunta la evenimente in toata tara.

O dovada foarte buna a calitatii ireprosabile a fotografiilor magnetice  pe care le producem  este faptul ca peste 50% dintre evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti.

Fotografiile magnetice sunt expuse pe panourile magnetice pe care le aducem in locatiile unde au loc evenimentele.

Veti vedea cu bucurie entuziasmul invitatilor dumneavoastra in momentul in care descopera si iau de pe panou fotografiile magnetice de eveniment cu ei.

Echipele noastre realizeaza fotografii magnetice cu precizie, rapiditate si respectand toate componentele calitative fixate.

Din momentul in care fotograful nostru imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice instant produse.

Fotografiile magnetice de nunta sunt cele mai moderne si speciale marturii pe care puteti sa le oferiti invitatilor la nunta pe care o organizati.

Fotografiile magnetice vor ramane ani de zile pe frigiderul invitatilor la evenimentul dumneavoastra. De fiecare data cand le vor vedea, isi vor aminti cu placere de petrecerea la care au participat.

Fotografiile magnetice de nunta aduc o nota de exclusivism la fiecare eveniment unde sunt comandate si sunt cea mai buna si inspirata alegere in momentul in care va ganditi ce marturii  veti oferi invitatilor dumneavoastra.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 10.11.2016
Lasa un raspuns

css.php