0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice Craciun pret

Fotografiile magnetice sunt perfecte pentru petrecerile de iarna si de safotografii-magnetice-craciun-pretrbatori.

Echipele noastre realizeaza fotografii magnetice de Craciun la evenimente in toata tara. Fiecare echipa este formata dintr-un fotograf si un grafician.

Fotografiile magnetice de Craciun sunt o surpriza extraordinara pe care puteti sa o faceti invitatilor la petrecerea pe care o organizati. Veti descoperi cu placere entuziasmul si bucuria acestora in momentul in care iau de pe panou fotografiile magnetice cu ei.

Fotografiile magnetice sunt speciale si moderne si aduc o nota de exclusivism la fiecare eveniment unde sunt comandate.

Inventate in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest au fost aduse in Romania de catre compania noastra.

Echipele noastre functioneaza cu precizia unui mecanism elvetian. Din momentul in care fotograful imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice produse.

Aducem in fiecare locatie unde au loc evenimentele un panou magnetic pe care expunem fotografiile magnetice de nunta produse.

Cea mai convingatoare dovada a calitatii ireprosabile a fotografiilor magnetice pe care le realizam este faptul ca peste 50% dintre evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti.

Personalizarea fotografiilor magnetice de evenimente este gratuita indiferent de valoarea comenzii. Aceasta este realizata de catre colegii nostri de la Departamentul de Grafica. Ei produc o personalizare unica pentru fiecare client si eveniment.

Fotografiile magnetice au un pret care variaza in functie de cantitatea comandata. In momentul in care aceasta creste, scade pretul pe bucata.

In cadrul companiei specializam permanent membrii echipelor noastre astfel incat sa oferim clientilor certitudinea ca la evenimentul pe care il organizeaza vin adevarati profesionisti ce vor realiza fotografii magnetice instant de o calitate ireprosabila.

Fiecare dintre colegii nostri are experienta a cateva sute de evenimente produse.

Investim continuu in cele mai scumpe materii prime si cele mai noi linii tehnologice astfel incat sa oferim clientilor fotografii magnetice exact asa cum si-au imaginat.

Durata de viata a fotografiilor magnetice de nunta este extraordinar de mare.

Pentru evenimente corporate, fotografiile magnetice pot fi personalizate cu logo-ul clientului, al petrecerii sau al produsului promovat, devenind astfel un excelent material publicitar.

Fotografiile magnetice de evenimente vor ramane ani de zile la vedere pe frigiderul invitatilor dumneavoastra si isi vor trasmite continuu mesajul publicitar.

De fiecare data cand le vor vedea isi vor aduce aminte cu placere de evenimentul la care au participat.

Fotografiile magnetice de nunta sau de eveniment sunt cea mai buna alegere si investitie in momentul in care va ganditi ce surpriza sa oferiti invitatilor la petrecerea pe care o pregatiti.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 15.11.2016
Lasa un raspuns

css.php