0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice Bucuresti

Echipele noastre se deplaseaza la evenimente in toata tara.Fotografii magnetice

Realizam fotografii magnetice si in Bucuresti, in orice locatie in care suntem solicitati.

Fotografiile magnetice sunt cele mai spectaculoase si moderne marturii pe care puteti sa le oferiti cadou invitatilor la nunta dumneavoastra.

Marturiile clasice, bomboane, flori, sunt uitate de invitati pe masa la eveniment sau acasa intr-un sertar. Fotografiile magnetice marturii de nunta vor fi pastrate de  invitatii dumneavoastra ani de zile la vedere, pe frigider. De fiecare data cand le vor vedea, isi vor aminti cu placere de nunta la care au participat.

Fotografiile magnetice sunt personalizate de Departamentul Grafica al companiei noastre. Va propunem o galerie cu peste 1000 de variante de personalizare. Acestea vor fi folosite ca punct de pornire pentru realizarea graficii unice pentru evenimentul dumneavoastra.

Fiecare client primeste o personalizare UNICA pentru pachetul de fotografii magnetice pe care le-a comandat.

Personalizarea fotografiilor magnetice de nunta este GRATUITA, indiferent de valoarea comenzii.

La www.fotografii-magnetice.ro investim in achizitionarea celor mai noi echipamente pentru productia fotografiilor magnetice. Folosim cele mai scumpe materii prime, astfel incat putem sa GARANTAM o durata de viata extrem de mare a pozelor magnetice pe care le realizam.

Fotografiile magnetice de nunta sau fotografiile magnetice de botez vor aduce o nota de inedit si spectaculozitate evenimentului pe care il organizati.

Echipele noastre functioneaza cu precizia unui ceas elvetian. Din momentul in care fotograful imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute, expunem pe panoul magnetic pe care il aducem in locatie primele fotografii magnetice produse.

Specializam continuu membrii echipelor noastre astfel incat veti beneficia la nunta dumneavoastra de serviciile unor adevarati PROFESIONISTI.

Fiecare dintre membrii echipelor noastre, la www.fotografii-magnetice.ro, are experienta a minim cateva sute de evenimente realizate, astfel incat fotografiile magnetice de nunta sau fotografiile magnetice de botez produse vor fi perfecte.

La www.fotografii-magnetice.ro producem fotografii magnetice la peste 2000 de evenimente anual, in toata tara.

O moda devenita virala in Statele Unite ale Americii si in Europa de vest, a fost adusa in Romania de compania noastra, www.fotografii-magnetice.ro.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 14.05.2015
Lasa un raspuns

css.php