0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice Bucuresti Romania

Echipele companiei noastre, www.fotografii-magnetice.ro pFotografii magnetice Bucurestiarticipa la evenimente private sau corporate in Bucuresti si in toata tara.

In cazul evenimentelor private – nunti, botezuri, aniversari, majorate – fotografiile magnetice pot fi oferite ca marturii sau cadou invitatilor. Sunt o surpriza moderna si in trend ce poate fi daruita participantilor.

La www.fotografii-magnetice.ro folosim cele mai scumpe materii prime si investim mereu in cele mai noi linii de productie instant a fotografiilor magnetice.

Specializam in mod constant membrii echipelor noastre, astfel incat puteti sa aveti convingerea ca la evenimentul dumneavoastra vor veni adevarati profesionisti.  Fiecare dintre colegii nostri are experienta a cel putin cateva sute de evenimente realizate.

Fotografiile magnetice realizate in Bucuresti sau fotografiile magnetice produse in toata tara de echipele noastre beneficiaza de personalizare GRATUITA indiferent de valoarea comenzii. Departamentul de Grafica al www.fotografii-magnetice.ro detine o colectie de variante de personalizare de peste 1000 de modele. Pornind de la acestea, vom adauga elementele grafice si de text care vor face fotografiile magnetice realizate pentru evenimentul dumneavoastra sa fie UNICE !

Toti membrii echipelor noastre sunt absolventi ai Facultatilor de Film si ai cursurilor de fotografie si prelucrare grafica. La www.fotografii-magnetice.ro, peste 50% din evenimente sunt contractate ca urmare a recomandarilor facute de fosti sau actuali clienti – cea mai buna garantie ca ati ales o companie profesionista.

Suntem primii care au adus in Romania fotografiile magnetice. Produse in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest, au fost prima data realizate in Romania de compania noastra, www.fotografii-magnetice.ro.

Instalam in locatia in care are loc evenimentul un panou magnetic elegant, astfel incat invitatii dumneavoastra sa isi poata lua de pe acesta fotografiile magnetice realizate.

Fotografiile magnetice instant facute la evenimente in Bucuresti sau in toata Romania vor aduce o nota de distinctie si modernitate evenimentului pe care il organizati.

Fotografiile magnetice de nunta sau fotografiile magnetice de botez pot fi oferite ca marturii de nunta sau de botez.

In cazul evenimentelor corporate, fotografiile magnetice pe loc pot fi atat o amintire pentru participanti cat si un extraordinar material promotional.

Fotografiile magnetice au o durata de viata extrem de mare astfel incat aveti garantia ca vor fi pastrate ani de zile pe frigider de catre invitati, motiv de a le aminti de evenimentul la care au participat.

Pozele magnetice produse la evenimente in Bucuresti sau la evenimente in Romania au un pret deosebit de competitiv, care variaza in functie de cantitatea comandata.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 27.04.2015
Lasa un raspuns

css.php