0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii Magnetice de Botez

Fotografii magnetice botez Fotografiile magnetice de botez pot fi marturia perfecta pentru invitatii la petrecerea  dumneavoastra. Ca si in cazul marturiilor de nunta, marturiile magnetice pentru botez  sunt un cadou inedit si modern pentru invitati.

Moda fotografiilor magnetice a fost lansata in tarile din vestul Europei iar echipele  www.fotografii-magnetice.ro le realizeaza in Romania de cativa ani.
Fiecare dintre echipele noastre are o experienta de cateva sute de evenimente realizate,  de la nunti si botezuri pana la petreceri si expozitii corporate. Cateva dintre aceste realizari pot fi vazute pe pagina noastra de portofoliu fotografii magnetice.

Avantajul fotografiilor magnetice de botez este clar in fata marturiilor clasice. In cazul  acestora din urma, de cele mai multe ori invitatii nu le iau sau daca o fac nu le pastreaza  mai mult de cateva zile.
Fotografiile magnetice sunt un suvenir care ii va umple de entuziasm pe invitatii dumneavoastra. Fotografiile magnetice marturii vor fi pastrate ani de zile pe frigider.

Firma noastra, www.fotografii-magnetice.ro, s-a impus pe piata prin calitatea serviciilor, profesionalismul echipelor si, nu in ultimul rand, un pret care este fixat in asa fel incat sa tina cont de bugetul clientilor nostri. Preturile medii si calitatea desavarsita a fotografiilor magnetice, sutele de clienti multumiti, sunt garantia ca faceti cea mai buna alegere.

Pretul fotografiilor magnetice variaza in functie de cantitatea comandata astfel incat va recomandam sa ne contactati pentru o oferta personalizata.
Fotografiile magnetice de botez sunt personalizate in functie de dorintele clientului si de tematica aleasa pentru petrecere. De la teme sobre sau frumos colorate, pana la personaje din carti sau desene animate, toate aceste modele se regasesc in colectia noastra de peste 500 de variante de personalizare.

Fiecare client primeste propuneri pentru personalizarea fotografiilor magnetice de botez, este contactat de colegii nostri de la departamentul Grafica pentru detalii legate de culori, texte, grafica, etc. si poate avea garantia ca fotografiile magnetice pe care le va oferi invitatilor la botez vor fi exact asa cum isi imagineaza.

Fotografiile magnetice de botez realizate de noi, www.fotografii-magnetice.ro, impresioneaza prin calitatea printului, coloristica impecabila si finetea executiei.

Amplasam in locatia unde are loc botezul un panou magnetic de pe care invitatii isi vor lua fotografiile magnetice marturii. Timpul de executie al fotografiilor magnetice este scurt, datorat profesionalismului si experientei echipelor, astfel incat, din momentul in care incepem sa facem fotografiile in maxim 15 minute expunem pe panou fotografiile magnetice de botez realizate.

In timpul botezului sunt frumoase fotografiile magnetice de la primirea invitatilor iar cele din timpul petrecerii sunt de-a dreptul spectaculoase.

In zilele urmatoare petrecerii, veti primi in format digital, toate fotografiile realizate de catre fotograful nostru in timpul botezului – gratuit.

Va recomandam sa adaugati acesta tusa de inedit si modernism petrecerii de botez a copilului dumneavoastra si sa oferiti invitatilor la petrecere o marturie unica – fotografia magnetica de botez.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa ne contactati:
0740 13 19 83
office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 30.08.2014
Lasa un raspuns

css.php