0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice aniversare

Fotografiile magnetice aniversare sunt o surpriza extraordinara si moderFotografii magnetice aniversarena pe care sa o faceti invitatilor la petrecerea pe care o organizati.

Vor fi o amintire de neuitat ce le va aduce aminte de fiecare data cand o vor vedea pe frigider de petrecerea la care au participat.

Investim in cele mai scumpe materii prime astfel incat garantam o durata de viata extrem de mare a fotografiilor magnetice de aniversare pe care le producem.

Echipele noastre se deplaseaza la evenimente in toata tara. O moda devenita nelipsita la petreceri, nunti si aniversari in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest a fost adusa in Romania de compania noastra.

Fotografiile magnetice aniversare pot fi oferite si la majorate sau diverse petreceri tematice.

Personalizam fotografiile magnetice aniversare cu o grafica UNICA pentru fiecare client .

Echipele noastre functioneaza perfect si cu rapiditate. Din momentul in care fotograful nostru a imortalizat primele cadre, in maxim 15 minute vom expune primele fotografii magnetice aniversare.

Aducem special in locatia in care are loc evenimentul un panou magnetic de pe care invitatii la aniversarea dumneavoastra isi vor lua fotografiile magnetice de petrecere cu ei.

Specializam pe toata durata anului membrii echipelor noastre, astfel incat la petrecerea sau aniversarea dumneavoastra vor veni echipe de adevarati profesionisti. Fiecare dintre colegii nostri are experienta a minim cateva sute de evenimente realizate, putand sa garantam ca fotografiile magnetice aniversare vor fi impecabile.

Fotografiile magnetice de aniversare sunt spectaculoase si aduc o nota de modern si extravaganta petrecerii pe care o pregatiti.

Fotografiile magnetice de aniversare vor fi personalizate cu grafica si text. Personalizarea va este oferita GRATUIT, indiferent de valoarea comenzii.

Lucram in detaliu personalizarea pentru fiecare client astfel incat sa fim siguri ca fotografiile magnetice de aniversare pe care le veti oferi cadou vor fi exact asa cum va doriti si va imaginati.

Departamentul de Grafica al  companiei noastre va ofera o biblioteca de peste o mie de variante de personalizare, de la care demaram realizarea graficii pentru aniversarea dumneavoastra.

Fotografiile magnetice aniversare au o durata de viata extrem de mare. Veti descoperi cu placere entuziasmul si bucuria invitatilor si prietenilor in momentul in care vad pe panou fotografiile magnetice cu ei.

Fotografiile magnetice aniversare sunt nelipsite de la majorate unde puncteaza foarte bine importanta evenimentului. Exista modele de grafica speciale pentru majorate.

Achizitionam continuu cele mai performante linii de productie a fotografiilor magnetice si cele mai scumpe materii prime astfel incat putem oferi clientilor nostri FOTOGRAFII MAGNETICE aniversare IMPECABILE.

Cea mai buna dovada a calitatii fotografiilor magnetice de aniversare pe care le producem este faptul ca peste 50% dintre evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti.

Fotografiile magnetice de aniversare sunt un ingredient care nu trebuie sa lipseasca de la nicio petrecere sau majorat.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 05.08.2015
Lasa un raspuns

css.php