0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnetice

Fotografiile magnetice sunt cele mai moderne marturii de nunta ce pot fFotografii magnetice 2i oferite invitatilor la evenimentul dumneavoastra.

Echipele noastre functioneaza cu precizia unui mecanism perfect calibrat. Din momentul in care fotograful echipei imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem magnetii realizati. Aducem in locatia in care are loc evenimentul un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra isi vor ridica fotografiile magnetice cu ei.

Fotografiile magnetice sunt alegerea cea mai inspirata ca marturii de nunta. Spre deosebire de marturiile clasice, uitate de cele mai multe ori pe masa la restaurant sau acasa intr-un sertar, fotografiile magnetice vor ramane ani de zile la vedere pe frigiderul fiecarui invitat la nunta dumneavoastra.

De fiecare data cand  le vor vedea, isi vor aduce aminte cu placere de evenimentul la care au participat.

Fotografiile magnetice sunt personalizate GRATUIT, indiferent de valoarea comenzii. Departamentul de Grafica al companiei noastre dispune de o libraria de peste o mie de variante de personalizare. Personalizarea fotografiilor magnetice este unica pentru fiecare client si comanda.

Fotografiile magnetice sunt ideale ca marturii de botez, eveniment la care sunt personalizate cu personaje din povesti sau desene animate.

Fiecare dintre membrii echipelor noastre are experienta a cateva sute de evenimente realizate. Puteti sa aveti certitudinea ca la evenimentul dumneavoastra vin adevarati profesionisti si ca fotografiile magnetice pe care le veti primi sunt de o calitate IREPROSABILA.

Cea mai buna dovada a calitatii fotografiilor magnetice pe care le producem este si faptul ca peste 50% dintre evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti.

Investim mereu in cele mai scumpe materii prime si cele mai noi tehnologii, pentru a ne asigura ca veti primi fotografii magnetice la cea mai inalta calitate de pe piata.

Fotografiile magnetice sunt o moda inventata in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest si adusa in Romania de catre compania noastra.

Fotografiile magnetice aduc o nota de exclusivism evenimentului la care sunt oferite. Veti descoperi cu placere bucuria si entuziasmul invitatilor dumneavoastra in momentul in care isi iau fotografiile magnetice de pe panou.

GARANTAM o durata de viata extrem de mare a fotografiilor magnetice pe care le producem.

Fotografiile magnetice pot fi oferite cadou invitatilor si participantilor la diverse evenimente corporate.

Vor fi personalizate cu logo-ul clientului sau al produsului promovat astfel incat devin un excelent material promotional.

Isi vor transmite mesajul publicitar ani de zile, de fiecare data cand vor fi vazute pe frigiderul invitatilor dumneavoastra.

Fotografiile magnetice sunt oferite participantilor la targuri si expozitii. Echipele noastre participa in mod constant la astfel de evenimente la Romexpo sau in toata tara.

Fotografiile magnetice sunt obligatorii  la orice eveniment care se respecta si doreste sa ramana in amintirea participantilor printr-un element spectaculos.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 13.08.2015
Lasa un raspuns

css.php