0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magneti

Fotografiile pe magneti sunt cele mai moderne marturii de nunta sauFotografii magneti marturii de botez pe care puteti sa le oferiti invitatilor la evenimentul dumneavoastra.

Spre deosebire de marturiile clasice (flori, bomboane, etc.), fotografiile magnetice vor fi pastrate ani de zile la vedere pe frigider si le vor aduce aminte de nunta la care au participat.

Echipele www.fotografii-magnetice.ro vin la evenimentul dumneavoastra si, din momentul in care fotograful imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem fotografiile pe magneti realizate.

Aducem in locatia in care are loc evenimentul un panou magnetic de pe care invitatii isi vor putea ridica fotografiile magnetice de nunta sau fotografiile magnetice de botez produse.

Personalizarea fotografiilor pe magneti produse de echipele noastre este GRATUITA indiferent de valoarea comenzii.

Echipele www.fotografii-magnetice.ro se deplaseaza la evenimente in toata tara.

Investim mereu in cele mai scumpe materii prime si cele mai noi tehnologii astfel incat GARANTAM o calitate ireprosabila a fotografiiilor pe magneti pe care le realizam.

Fiecare dintre membrii echipelor noastre are experienta a cateva sute de evenimente realizate. La www.fotografii-magnetice.ro  ne pregatim mereu si investim in materii prime si tehnologie astfel incat satisfactia clientilor nostri sa fie GARANTATA.

Puteti sa oferiti invitatilor la evenimentul dumneavoastra cele mai moderne si mai spectaculoase marturii magnetice de nunta sau marturii magnetice de botez. Cu ajutorul fotografiilor pe magneti, evenimentul dumneavoastra va fi de neuitat pentru toti invitatii !

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 04.05.2015
Lasa un raspuns

css.php