0740.131.983
Contactati-ne!

Fotografii magnet

Fotografiile magnetice realizate pe loc, la evenimente, aFotografii magnetu fost produse prima data in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest.

Compania noastra, www.fotografii-magnetice.ro, a adus in Romania aceasta moda in urma cu cativa ani, devenind cel mai important producator de fotografii cu magnet din tara noastra.

Echipele noastre se deplaseaza la evenimente in toata tara. Fotografiile cu magnet sunt o surpriza placuta pentru invitatii si participantii la evenimente private (nunti, botezuri, petreceri) si evenimente corporate.

Echipele www.fotografii-magnetice.ro realizeaza fotografii cu magnet pe loc, in timpul evenimentelor. Cu precizia unui ceas elvetian, colegii nostri expun primii magneti relizati in maxim 15 minute din momentul in care fotograful a imortalizat primele cadre.

Fotografiile cu magnet sunt personalizate in functie de tema evenimentului si de dorinta clientului. Acordam fiecarei comenzi o atentie deosebita, astfel incat personalizarea fotografiilor magnetice este unica pentru fiecare eveniment la care participam.

Departamentul de Grafica al www.fotografii-magnetice.ro dispune de peste 1000 de modele de personalizarea a fotografiilor instant cu magnet. Le propunem clientilor nostri modele de la care pornim realizarea personalizarii unice pentru evenimentul respectiv. Personalizarea fotografiilor magnetice este GRATUITA, indiferent de valoarea comenzii.

Fotografiile cu magnet sunt ideale pentru a fi oferite ca marturii magnetice de nunta sau marturii magnetice de botez. Personalizate special cu tema evenimentului, sunt o surpriza extraordinara pe care puteti sa o oferiti invitatilor la petrecerea dumneavoastra. Spre deosebire de marturiile clasice – bomboane, flori, etc., uitate de cele mai multe ori pe masa la plecarea de la nunta sau acasa intr-un sertar, fotografiile cu magnet marturii vor fi pastrate ani de zile la vedere pe frigider.

De fiecare data cand le vor vedea, invitatii isi vor aduce aminte cu placere de nunta sau botezul la care au participat.

La www.fotografii-magnetice.ro utilizam cele mai scumpe materii prime si cele mai noi tehnologii, astfel incat GARANTAM cea mai buna calitate din Romania in domeniul fotografiilor magnetice. Investim continuu in specializarea si perfectionarea membrilor echipelor noastre. Fiecare dintre ei are o experienta de minim cateva sute de evenimente realizate astfel incat SATISFACTIA  CLIENTILOR  NOSTRI  ESTE  GARANTATA !

Fotografiile cu magnet sunt perfecte pentru evenimente si petreceri corporate. Si in acest caz, personalizarea este GRATUITA, indiferent de valoarea comenzii. Fotografiile magnetice vor avea grafica si mesajul promotional sau de prezentare al clientului sau al produsului promovat.

Fotografiile magnetice sunt recomandate prin mesajul publicitar pe care il vor transmite ani de zile si prin faptul ca, aflate la vedere, pe frigider, acesta este distribuit continuu. Fiind realizate pe loc, in timpul evenimentului sau petrecerii, vor fi pastrate ani de zile de catre participanti.

Fotografiile cu magnet sunt solicitate de clientii nostri in cadrul targurilor de la Romexpo sau din tara, la lansari de produse sau de servicii, la petreceri ale angajatilor sau clientilor, etc.

In toate aceste situatii, fotografiile magnetice sunt alegerea cea mai buna pentru promovarea companiei si a serviciilor dumneavoastra, adaugand o nota distincta de modern si spectaculozitate evenimentului pe care il organizati.

Fotografiile cu magnet vor face din evenimentul dumneavoastra o petrecere moderna, in trend, spectaculoasa, de care toti invitatii sau participantii isi vor aduce aminte cu placere.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 13.04.2015
Lasa un raspuns

css.php