0740.131.983
Contactati-ne!

Eveniment fotografii magnetice

Fotografiile magnetice sunt perfecte pentru evenimente private sau corEveniment fotografii magneticeporate.

La petrecerile organizate de firme pentru angajati sau impreuna cu toti clientii, fotografiile magnetice sunt un element spectaculos si inedit.

Pot fi oferite cadou invitatilor si participantilor la orice tip de manifestari corporate. Fotografiile magnetice sunt personalizate cu logo-ul clientului, al produsului sau serviciilor pe care acesta doreste sa le promoveze, texte publicitare, etc. Datorita personalizarii, fotografiile magnetice pentru evenimente sunt un excelent material promotional.

Folosim cele mai noi linii de productie si cele mai scumpe materii prime, astfel incat GARANTAM o durata de viata extrem de mare a fotografiilor magnetice instant pe care le realizam.

Personalizarea fotografiilor magnetice de eveniment este GRATUITA, indiferent de valoarea comenzii. Este realizata de catre Departamentul Grafica al companiei noastre. Graficienii nostri lucreaza in detaliu astfel incat toate elementele personalizarii fotografiilor magnetice sa fie exact asa cum va doriti.

Fotografiile magnetice au un pret care variaza in functie de cantitatea comandata. In momentul in care creste numarul fotografiilor magnetice de eveniment achizitionate, scade pretul pe bucata.

Echipele noastre lucreaza cu precizie si rapiditate. Din momentul in care fotograful echipei noastre a imortalizat primele cadre, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice realizate.

Participam la evenimente private si corporate in toata tara.

Fotografiile magnetice sunt spectaculoase si, datorita duratei de viata  extrem de mari, vor fi pastrate de catre invitati ani de zile la vedere, pe frigider. De fiecare data cand le vor vedea, isi vor transmite mesajul promotional si le vor aminti de evenimentul la care au participat.

Fotografiile magnetice pentru evenimente aduc o nota de modernism si inedit petrecerii pe care o organizati. O moda devenita nelipsita la evenimente in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest, a fost adusa in Romania de catre compania noastra.

Cea mai buna dovada a calitatii ireprosabile a fotografiilor magnetice pe care le producem este faptul ca peste 50% dintre evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti.

Fotografiile magnetice pentru petreceri sunt realizate pe loc, in timpul evenimentului, in numai 15 minute din momentul in care fotograful echipei noastre a fotografiat primii invitati sau participanti la eveniment.

Fotografiile magnetice instant produse de compania noastra sunt unice pe piata din Romania prin calitatea lor. Toti membrii echipelor noastre sunt profesionisti, fiecare dintre ei avand experienta a cateva sute de evenimente realizate.

Imbracati adecvat evenimentului la care participa, respectuosi, profesionisti desavarsiti, va vor intari convingerea ca, in momentul in care ne-ati chemat la petrecerea dumneavoastra, ati facut cea mai buna alegere.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 10.11.2015
Lasa un raspuns

css.php