0740.131.983
Contactati-ne!

Nunta foto magnetice

Compania noastra este lider in Romania in producerea fotografiilor mafotografii magnetice nuntagnetice instant.

Primele tari in care au fost produse fotografiile magnetice au fost in Europa de Vest. In Romania, noi suntem cei care am adus aceasta moda si am transformat-o intr-un fenomen national.

Fotografiile magnetice sunt cea mai buna solutie in momentul in care pregatiti nunta si va decideti asupra marturiilor pe care le veti oferi invitatilor dumneavoastra.

Fotografiile magnetice de nunta sunt spectaculoase si se dovedesc cea mai buna alegere. Spre deosebire de marturiile clasice (flori,  bomboane, etc.), fotografiile magnetice vor ramane ani de zile la vedere pe frigiderul invitatilor dumneavoastra.

Vor fi vizibile zi de zi, astfel incat isi vor aminti cu placere de nunta la care au participat.

Fotografiile magnetice instant sunt personalizate gratuit de catre colegii nostri de la Departamentul de Grafica. Pentru fiecare client si eveniment este realizata o personalizare unica.

Fotografiile magnetice de nunta au o durata de viata extrem de mare. Datorita investitiilor continue in cele mai scumpe si performante materii prime si cele mai noi linii de productie, garantam clientilor nostri o calitate exceptionala a fotografiilor magnetice de nunta.

Fotografiile magnetice sunt un foarte bun material promotional astfel incat pot fi oferite participantilor la evenimente sau petreceri corporate. Li se pot adauga elemente grafice astfel incat sa promoveze numele clientului, un produs, etc. Practic, veti avea un produs promotional care isi va transmite mesajul ani de zile, atat timp ca va fi pastrat de invitatii dumneavoastra pe frigiderul de acasa.

Compania noastra realizeaza fotografii magnetice la nivel national, echipele noastre participand la evenimente in toata Romania.

Fotografiile magnetice instant au caracteristic faptul ca sunt produse foarte repede. Dupa ce fotograful echipei noastre imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice produse.

Fiecare echipa aduce in locatia in care are loc evenimentul un panou magnetic pe care vor fi asezate fotografiile magnetice instant. Veti vedea cu bucurie surprinderea si entuziasmul participantilor la eveniment sau petrecere in momentul in care gasesc pe panoul magnetic fotografiile cu ei.

Fiecare dintre echipele noastre este formata dintr-un fotograf si un grafician.

Fotografiie magnetice au un pret deosebit de atractiv. In cadrul ofertei fotografiilor magnetice, pretul variaza in functie de numarul comandat. In momentul in care acesta creste, scade pretul pe bucata.

Exista pachete de fotografii magnetice pentru toate tipurile de evenimente si numere diferite de invitati.

Fotografiile magnetice sunt foarte moderne si speciale si dau o nota moderna fiecarui eveniment unde sunt comandate.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant

 

 

 

Articolul a fost scris de catre Dragos pe data de 01.03.2017
Lasa un raspuns

css.php