Fotografii Magnetice

Fotografii magnetice nunti evenimente

Fotografiile magnetice de nunta sunt spectaculoase, moderne si Fotografii magnetice nunti evenimentevor fi o amintire placuta pentru invitatii de la evenimentul dumneavoastra.

Pretul  fotografiilor magnetice variaza in functie de pachetul ales. In momentul in care creste cantitatea comandata, scade pretul pe bucata.

Fotografiile magnetice de eveniment au fost inventate in Statele Unite ale Americii si aduse in Romania de catre compania noastra. Au devenit nelipsite la evenimente in Romania, America sau Europa de Vest.

Echipele noastre sunt formate dintr-un fotograf si un grafician. Fiecare dintre colegii nostri are experienta a minim cateva sute de evenimente produse. Imbracati adecvat evenimentului la care participa, va ofera garantia ca la nunta dumneavoastra vin adevarati profesionisti.

Specializam continuu membrii echipelor noastre pentru a le oferi clientilor fotografii magnetice de o calitate IREPROSABILA.

Echipele noastre lucreaza cu rapiditate si profesionalism. Din momentul in care fotograful a imortalizat primele cadre, in maxim 15 minute expunem fotografiile magnetice realizate.

Aducem in locatia in care are loc evenimentul un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra isi vor lua fotografiile magnetice cu ei.

Fotografiile magnetice marturii de nunta au o durata de viata extrem de mare. Investim continuu in cele mai scumpe materii prime si cele mai moderne linii de productie pentru a ne asigura ca fotografiile magnetice pe care le vor primi invitatii dumneavoastra vor fi asa cum va doriti si va imaginati.

Echipele noastre participa la evenimente in toata tara.

Dimensiunea fotografiilor magnetice este de 10/7 cm.

Personalizarea fotografiilor magnetice de nunta este GRATUITA, indiferent de valoarea pachetului comandat. Aceasta este realizata de catre Departamentul Grafica al companiei noastre. Colegii nostri va propun modele dintr-o arhiva de peste 1000 de variante de personalizare.

Pornind de la acestea sunt realizate elementele grafice si de text pentru fotografiile dumneavoastra magnetice.

Realizam o personalizare UNICA pentru fiecare eveniment.

Marturiile clasice au o durata de viata extrem de mare si vor fi vizibile ani de zile pe frigiderul invitatilor dumneavoastra. De fiecare data cand le vor vedea, isi vor aminti cu placere de nunta la care au participat.

Fotografiile magnetice de nunta sunt moderne si spectaculoase. Aduc o nota de modern si dinamism evenimentului la care sunt comandate.

Fotografiile magnetice de nunta sunt oferite pe toata durata evenimentului. Veti descoperi cu placere entuziasmul invitatilor dumneavoastra in momentul in care iau de pe panou fotografiile magnetice cu ei.

Profesionalismul echipelor nostre si calitatea fotografiilor magnetice pe care le producem vor asigura o amintire de neuitat pentru toti cei prezenti la nunta.

O dovada a calitatii IREPROSABILE a fotografiilor magnetice pe care le producem este faptul ca peste 50% dintre evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant