Fotografii Magnetice

Fotografii magnetice de nunta

Fotografiile magnetice de nunta sunt cele mai moderne si spectaculoaseFotografii magnetice de nunta marturii de nunta ce pot fi oferite invitatilor la evenimentul dumneavoastra.

Echipele noastre se deplaseaza la evenimente corporate sau private in toata tara.

Fotografiile magnetice de nunta sunt oferite pe loc, in timpul evenimentului. Din momentul in care fotograful echipei noastre imortalizeaza primele cadre, in maxim 15 minute expunem  fotografiile magnetice produse. Aducem in locatia in care are loc nunta un panou magnetic de pe care invitatii dumneavoastra sa isi poata lua fotografiile magnetice instant cu ei.

Personalizarea fotografiilor magnetice este GRATUITA indiferent de valoarea comenzii. Departamentul de Grafica al companiei noastre va propune o gama de peste o mie de variante de personalizare ce sunt folosite ca punct de plecare in stabilirea detaliilor grafice pentru fotografiile magnetice pe care le-ati comandat.

Personalizarea fotografiilor magnetice este unica pentru fiecare client si comanda.

Specializam continuu membrii echipelor noastre pentru a va asigura ca la  nunta dumneavoastra vor veni adevarati profesionisti. Fiecare dintre colegii nostri are experienta a cateva sute de evenimente produse.

Achizitionam cele mai noi linii de productie si utilizam cele mai scumpe materii prime astfel incat fotografiile magnetice instant pe care le producem sa aiba o calitate IREPROSABILA.

Suntem prima companie din Romania care a adus in tara noastra moda fotografiilor magnetice. Inventate in Statele Unite ale Americii si Europa de Vest, au devenit nelipsite de la evenimente si petreceri in Romania.

Veti descoperi cu placere si satisfactie entuziasmul si bucuria invitatilor dumneavoastra in momentul in care gasesc pe panou fotografiile magnetice cu ei.

Pretul fotografiilor magnetice instant variaza in functie de cantitatea comandata. In momentul in care creste numarul fotografiilor magnetice de nunta comandate, scade pretul pe bucata.

Investitia in fotografiile magnetice de nunta este pe deplin justificata, spre deosebire de marturiile clasice, uitate de cele mai multe ori pe masa la restaurant sau acasa intr-un sertar, fotografiile magnetice vor fi pastrate ani de zile pe frigider.

Garantam o durata de viata extrem de mare a fotografiilor magnetice de nunta pe care le producem.

De fiecare data cand le vor vedea pe frigider, invitatii de la nunta dumneavoastra isi vor aduce aminte cu placere si bucurie de evenimentul la care au participat.

Fotografiile magnetice instant pot fi oferite si ca marturii de botez sau cadou invitatilor la petreceri, aniversari sau majorate.

Membrii echipelor noastre vor veni imbracati in ton cu evenimentul la care participa. Majoritatea colegilor nostri sunt absolventi ai Facultatilor de Film sau cursurilor de fotografie si au o experienta de minim 4 ani in compania noastra.

Cea mai buna dovada a calitatii fotografiilor magnetice instant pe care le realizam este faptul ca peste 50% dintre evenimentele contractate in cursul unui an vin ca urmare a recomandarilor pe care le primim de la fosti sau actuali clienti.

Fotografiile magnetice de nunta vor aduce o nota de spectacol si modern evenimentului dumneavoastra.

Practic, fotografiile magnetice sunt cele mai moderne marturii de nunta sau de botez pe care puteti sa le daruiti invitatilor si care vor face ca nunta dumneavoastra sa ramana in amintirea participantilor prin acest produs spectaculos si inedit.

 

Daca doriti sa aflati mai multe informatii, sa solicitati o oferta de pret personalizata sau sa rezervati o echipa, va invitam sa  ne contactati:

0740 13 19 83

office@fotografii-magnetice.ro

www.fotografii-magnetice.ro

https://www.facebook.com/FotografiiMagneticeInstant